View Full Version : Pitanje
jedno pitanje tj pojasnjenje, da li je moguce da kada se usavrsava oklop i oruzje u jednom selu bude primjenjeno i na druga sela ili svako selo za sebe mora imati izgradnju tj dizanje lvl.
I ja imam jedno pitanje. Skroz sam nov igrač (jedna noč). Napravio sam sklonište, ali ga nevidim. Jeli to do servera ili nešto drugo.
Unaprijed hvala
skloniste ti izgleda kao mala pecinica i drvo veliko ima, fino to potrazi ako si kako kazes napravila
jedno pitanje tj pojasnjenje, da li je moguce da kada se usavrsava oklop i oruzje u jednom selu bude primjenjeno i na druga sela ili svako selo za sebe mora imati izgradnju tj dizanje lvl.
ne, oklop se odnosi samo na vojsku iz tog sela u kojem je kovačnica...
toliko
molim vas zanima me kako mogu poslati nekom zlata?unaprijed hvala
lol ovaj subforum se zove
"Generalno (sve osim pitanja)"
:spam1:
molim vas zanima me kako mogu poslati nekom zlata?unaprijed hvala
Da, napisi poruku na plus@travian.ba ili Mh ingame na kordinatama (0;0)!!
:)
svako za sebe
lol ovaj subforum se zove
"Generalno (sve osim pitanja)"
amen
autor= 1 dan ban
mozel mi neko objasniti zasto nestaju trgovci sa pijace.,i ako nista nenose
Eh to neznam odgovo....U 2 god igranja....nije mi se nikad desilo!!!
:confused::confused:
mozel mi neko objasniti zasto nestaju trgovci sa pijace.,i ako nista nenose
pa ponudio si nesto i oni to sad nude, kad se to preveze oni se vrate...
pa ponudio si nesto i oni to sad nude, kad se to preveze oni se vrate...
LOL
Ja mislio da on kaze da su mu ubili ili tako nesto momke iz pijace!!
:p:p:p:p
Eh to neznam odgovo....U 2 god igranja....nije mi se nikad desilo!!!
:confused::confused:
Napusti kucu velikog brata...
:lol::lol:
ovo sa pijacom se i meni desavalo: nista ne nudim, nista ne nose a nema ih, kasnije se samo pojave
sto ste im zabranili da piju? sakriju se da koju omaknu :lol:
ili odu na slobodne dane negdje u planine:lol2:
sad bez sale
igram vec 4 godine travian i desava se i meni to,to je neki bug kji je neasan i samom autoru ove igre,
meni su nestali na 11 dana (7 trgovaca) pa se pojavili.misterija jos nikad nije rijesena
sto ste im zabranili da piju? sakriju se da koju omaknu :lol:
ili odu na slobodne dane negdje u planine:lol2:
sad bez sale
igram vec 4 godine travian i desava se i meni to,to je neki bug kji je neasan i samom autoru ove igre,
meni su nestali na 11 dana (7 trgovaca) pa se pojavili.misterija jos nikad nije rijesena
ovo je nesto drugo
to je ocito bug, e sve mi se cini da i ova igra poprima osbine ogamea, sve je pocelo idilicno, jedan server, aktivni igraci, ovo ono, slabo koji bug... a pogle sad :D