PDA

View Full Version : Svjetsko cudo



Phoenixich
03.01.08, 11:41
Imali neko svjetsko cudo i kako se ono moze graditi (koji su preduslovi)?:confused:

Phoenixich
03.01.08, 11:49
pa u upustvu ne pise da li neko u nasem serveru ima svjetsko cudo i koji su preduslovi ( pise samo vrh civilizacije, ali sta treba postici da imam taj vrh civilizacije)!

mirko
03.01.08, 12:12
za svjetsko cudo trebas osvojiti selo od natra

mirko
03.01.08, 12:13
i niko nema svjetsko cudo zato sto natri dolaze tek kad igraci budu imali oko 90 sela

coach
03.01.08, 12:15
jarane malo prelistaj forum i dobit ces sve odgovore;)

pivas
08.01.08, 03:32
Druze svjetsko cudo se ubacuje u igru kad savez ispune odredjene uslove i savez bira jednog igraca kod kojeg ce graditi Svjetsko cudo i obicno salju svu vojsku kod njega isalju mu resse da ga sto prije unaprijedi i oni pobijede....jer cilj servera je da se svjetsko cudo "dogura" do lvl 100,a cifre za to su ogromne....

amerr
08.01.08, 10:39
ma sve ima na forumu:lol2::lol2: