PDA

View Full Version : ime oaze



xxx
09.01.08, 12:06
mene interesuje da li se moze promeniti ime oaze i kako

krvnik
09.01.08, 12:30
Moze odes u opstinu i pridjes prvoj teti za salterom i kazes "Teto teto ja bi da promjenim ime oaze".

Salim se. ma ne moze se mjenjati.

xxx
09.01.08, 12:36
he he he hee

very funy:lol2::lol2::lol2:

Powerslave
09.01.08, 12:52
Moze odes u opstinu i pridjes prvoj teti za salterom i kazes "Teto teto ja bi da promjenim ime oaze".

Salim se. ma ne moze se mjenjati.

muhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha haahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahaahah hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahhaha:lol2::lol2::lo l2::lol2::lol2:

mirko
09.01.08, 12:59
:spam1::spam1:

ovo za tetu je dobro

all4women
09.01.08, 14:07
A STA URADITI KAD JE TETA NA PAUZI?:lol2:

sultan
09.01.08, 17:28
Moze odes u opstinu i pridjes prvoj teti za salterom i kazes "Teto teto ja bi da promjenim ime oaze".

Salim se. ma ne moze se mjenjati.
preludo...:D

Phoenixich
09.01.08, 17:40
Kad je teta na pauzi onda pitas ciku:lol2:

Anarchy '87
09.01.08, 19:49
a sta ako je ciko teta?

:spam1:

bosnianAdo
09.01.08, 20:08
smatrajte se svi opomenutima... sljedeca greska bilo kojeg od vas, ban...