PDA

View Full Version : imam problem



SeXoN
09.01.08, 19:00
izgradio sam ambasadu lvl 2 i glavnu zgradu lvl 8 i nisam dobio da gradim Dvorac jos uvijek, a u upustvu pise da se dvorac dobija sa ambasada 1 lvl i glavna zgrada 4 lvl//
pa u cemu je fora/??

weLLa
09.01.08, 19:05
izgradio sam ambasadu lvl 2 i glavnu zgradu lvl 8 i nisam dobio da gradim Dvorac jos uvijek, a u upustvu pise da se dvorac dobija sa ambasada 1 lvl i glavna zgrada 4 lvl//
pa u cemu je fora/??

Imas izgradjenu rezidenciju. Ili rezidencija ili dvorac.

SeXoN
09.01.08, 19:11
da imam Rezidenciju ,

ali nemogu da dobijem da gradim nista sad....;)

weLLa
09.01.08, 19:15
da imam Rezidenciju ,

ali nemogu da dobijem da gradim nista sad....;)

Kad ti glavna bude na lvl 10 moci ces rusiti zgrade, pa ako zelis dvorac, srusi rezidenciju, pa onda napravi dvorac.

krvnik
09.01.08, 20:16
Napravis dvorac u drugom vilidzu.

sleaping_girl
09.01.08, 23:14
Mislim da samo dvorac,odnosno rezidenciju mozes imat u jednom selu,koje je ujedno i glavni grad,a ostala sela su ti bez dvorca,odnosno rezidencije.....(nadam se)