View Full Version : srpska nova godina
adidas1973
14.01.08, 01:06
sve zelje i cestitke neka vam se ispune ,zeli vam adidas1973 u novoj 2008 pravoslavnoj novoj godini :)
p.s
pozz svim pravoslavnim vernicima :)
U zidinama Hilandara rodila se vera stara, rodila se jos od Hrista, ja je volim jer je cista.
Ta vremena behu davna - SRECNA NOVA PRAVOSLAVNA!!!
hvala brate srećno i ostalim svimaaaaaaaaaaaa :)
sve zelje i cestitke neka vam se ispune ,zeli vam adidas1973 u novoj 2008 pravoslavnoj novoj godini :)
p.s
pozz svim pravoslavnim vernicima :)
U zidinama Hilandara rodila se vera stara, rodila se jos od Hrista, ja je volim jer je cista.
Ta vremena behu davna - SRECNA NOVA PRAVOSLAVNA!!!
Sretna vam nova godina !!!
hval ai ja takodje isto cestitam svima SRPSKU NOVU GODINU
hogar srasni
14.01.08, 04:18
ko god se bilo cega sjetio da salvi veceras -----------------srecno im!!!!!!!
ajde neka vamj je srecna VASA nova godina.
Ako onaj gore na nebu da,da dozivite jos toliko............ :D
Iako idem van teme.... Htjeo bih da kazem: Svaka cast raprezentaciji odbojke Srbije, koja je juce pobjedila Spaniu, sa 3:2 a gubila je 2:0!!
Odlicna utakmica...
Caooooo:)
adidas1973
14.01.08, 11:27
Iako idem van teme.... Htjeo bih da kazem: Svaka cast raprezentaciji odbojke Srbije, koja je juce pobjedila Spaniu, sa 3:2 a gubila je 2:0!!
Odlicna utakmica...
Caooooo:)
a sta si prvo pomislio ??:) da mi to neznamo da igramo:))
et, sretno svima koji slave ;)
Srecna Nova Godina Svim Vjernicima Pravoslavcima!:):):):)
Srećna Nova Godina svima.. nema srky-a na msn.. mora da je sinoc bilo :love::lol2:
Posebno zahvaljujem svim ljudima ,koji ne slave Novu Godinu po julijanskom kalendaru, koji nisu iskoristili ovaj dan tj noc :) da napadaju i time doprinijeli fair play igri.
BTW Sretna Nova onima koji slave :D