PDA

View Full Version : mijenjam acc



killer
25.01.08, 16:17
mijenjam acc od 1350 stanovnika sa 3 sela:
1.selo 700 stanovnika
proizvodnja: 1200,1200,1200,780
jedinice 700 imperijanaca
300 peratorijanca
20 kata
50 legionara
20 ovnova
25 izvidjaca
silos i skladiste na 20 i jedna veoma dobra frma neaktivna uymem joj svega po 10k dnevno

2.selo 460 stanovnika
proizvodnja:725,708,708,600
jedinice;140 pretprijanca
5 izvidjaca
silos i skladiste na 14

3.selo 200 stanovnika
183,183,183,25
jedinice nema
silos i skladiste na 7


mijenjam ga za acc na nekom drugom serveru ( pod uslovom da je jezik engleski,hrvatski ili srpski i da je normalna brzina) od 1300 pa na vise stanovnika da ima alijansu koje je u prvih 15 ally na tom serveru, sa minimalno 3 sela i barem priblizno ovoliko jedinica uglavnom OKO 500 napada i 500 obrane ili na 3x serveru od 2500 stanovnika i 1500 jedinica
OVO JE OZBILJNO:lol2::lol2:

ovaj server mi vise dosadio:\izvinjavam se na gramatickim greskama:D:D

SUb Zero
25.01.08, 16:25
zasada cu premjestit temu u otpad, uskoro ce s otvoirt nove sekcije foruma predvidjene za ovakve stvari
ovo nije generalno :)

killer
25.01.08, 18:34
oki sub,,a da ti neas kakav,

Gizmo
25.01.08, 19:55
Evo ja bih Killer ako moze ja ti imam na www.travian.com na CLASIC SERVER 3 igraca Mrsavko pasword nedam jer zelim razmjenu sa tvojim poslao sam ti privatnu poruku pa eto ako moze biti ce mi zadovoljstvo!

killer
25.01.08, 20:17
meni killer nije na travianu nick,,a kolko ima stanovnika taj acc i to,,objasni malo..

ww-p
27.01.08, 20:20
žališ mjenjat za acc na hrvatkom serveru???
ako želiš javi mi na msn bbb-danhil@hotmail.com ili isti mail
da ti kažem kakav je acc