PDA

View Full Version : Neka mi neko objasni ko je pametan!



Gizmo
25.01.08, 20:36
Moze li mi neko ovo objasniti ovo na Techtree ja sam gledao to i ugledao sam Dvorac i Rezidenciju i kaze sa izgradnjom Dvorca na stepen 10/15/20 isto tako i Rezdencije na stepen 10/20 moze se izgraditi jedan Administrator(senator/poglavica/starjesina) i sa dovoljno kulturnih pojena a ja sam gledao u upustvu i nista negovari o upustvu za jedinice Rimljane kaze da treba akademija na stepen 20 ali ja sam zaboravio jos nesto treba ali nikako nema Rezidencije ni Dvorca i sada ja pitam koliko treba kulturnih pojena i koliko kosta da se izgradi (senator/poglavica/starijesina) mislim resursa i treba li se u akademiji iztraziti?

Molim vas odgovori te mi ali pametno i ko zna ja imam Rezidenciju na stepenu 9 ako reba da gradim na stepen 10 plizzz?:lol:

killer
25.01.08, 21:28
za poglavicu treba mijesto okupljanja lvl 10 i akademija na 20 i onda moras ga istrazizi a moras imati i dvorac ili rez na lvl 10-15-20..a kolko treba za njega vidi u upustvu,,;);)

Divljak
25.01.08, 21:28
Killer hvala na odgovoru :)

Gizmo
25.01.08, 22:05
Ok hvala vam ali je preskupo u Akademiji da ga istrazim steta hvala vam na odgovoru!:lol:

apu
26.01.08, 03:30
imam akademiju na 20 lvl, rezidenciju na 20 lvl i mjesto okupljanja na 15 lvl a nigdje ne vidim da mogu istraziti poglavicu???
da li postoje jos neki uslovi osim ovih gore navedenih?

Mr_Dadox
26.01.08, 03:54
Ako si u Akademi istrazio Poglavicu, a u rezidenciji na lvl 20 si vec prije toga napravio naseljenike, onda nemozes napraviti poglavicu!!

Ili poglavica ili naseljenici na lvl 10 i 20 u Rezidenci, ili 10-15-20 u Dvorcu!!! ;)

apu
26.01.08, 11:22
Jeli to znaci da ako u akademiji nisam istrazio poglavicu a u rezidenciji na 15 lvl sam pravio naseljenika, kad dignem rezidenciju na 20 lvl mogu pravit chefa...

Ibro
27.01.08, 16:23
Jeli to znaci da ako u akademiji nisam istrazio poglavicu a u rezidenciji na 15 lvl sam pravio naseljenika, kad dignem rezidenciju na 20 lvl mogu pravit chefa...

Ne mozes praviti naseljenika niti poglavicu sa rezidencijom na stepenu 15. ( ne dobijas slot na tom stepenu rezidencije)----- Samo kod dvorca na stepenu 15 dobijas slot
Ne mozes praviti poglavicu dok ga nemas istrazenog .

bjaca
07.03.08, 20:27
imam akademiju lvl 20 mjesto okupljanja 10 istrazenog poglavicu a nigdje nemogu da nadzem gdje da ga obucim:lol6:

hzg
07.03.08, 20:39
dvorac na lvl10,15,20 ili rezidencija lvl10,20

REKONZI
07.03.08, 21:11
imam akademiju lvl 20 mjesto okupljanja 10 istrazenog poglavicu a nigdje nemogu da nadzem gdje da ga obucim:lol6:

On ti se pravi u Rezidenciji ili Dvorvu npr:Imas Rezdenciju na stepenu 10 i izgradio si naseljenike nemozes napraviti Poglavicu moras napravit Rezidenciju na stepen 20 i onda mozes ga napraviti.Nemozes imat na istom stepenu Poglavicu i Naseljenike.;)

spasa bg
08.03.08, 00:01
ljudi.kako da rusim svoje zgrade koje mi ne trebaju???i sta smem da srusim.hvala unapred:gg:

REKONZI
08.03.08, 00:03
ljudi.kako da rusim svoje zgrade koje mi ne trebaju???i sta smem da srusim.hvala unapred:gg:

Za rusenje zgrada treba ti slijedece:
Glavna Zgrada stepen 10
Samo ti ona treba i mozes rusit koje god hoces zgrade sem Polja.
Ako si jak igrac onda mozes srusiti:
1.)Skloniste
2.)Akademiju(ako si sve iztrazio ama bas sve)
3.)Zamke(ako si gal)
I eto to je to toliko od mene.:lol3:

spasa bg
08.03.08, 00:05
hvala puno!!!

REKONZI
08.03.08, 00:07
hvala puno!!!

Ma nema na cemu.;)

gejjulijecezar
08.03.08, 00:08
da bi rušio zgrade moraš imati glavnu zgradu na lvl10 i onda kad uđeš uglavnu zgradu piše ti tamo opcija da rušiš građevine a nemoj rušiti mlin pekaru ljevaonicu ciglanu pilanu jer ti onda ode ono 25% povećanje proizvodnje

bjaca
13.03.08, 02:21
hvala na objasnjenju