PDA

View Full Version : Pitanje za iskusne..



Rollo
27.01.08, 13:38
U jednom selu imam dvorac 10lvl - i napravio sam naseljenike, zelim ga srusiti.
Ukoliko na njegovu mjestu izgradim rezidenciju, pa ju dignem na lvl 10, hoce li se moci graditi naseljenik?

interwal
27.01.08, 15:14
Neće, tek sa rezidencijom na 20 ćeš moći praviti još naseljenika

veminc
28.01.08, 00:33
prvo izgradi još 2 naseljenika, osvoji novo selo a onda ruši.

apu
28.01.08, 00:51
i onda ce moc opet pravit naseljenika kad digne rezidenciju na 10lvl???

narkosss
28.01.08, 01:24
shto ste zakomplicirali cowjeku, znaci ako imash dworac na lvl 10 i imash naseljenike a nisi naprawio selo sa tim naseljenicima, mozesh ih pobiti, srushiti dworac naprawiti residence i prawiti ih ponowno i prawiti selo(shto stwarno nema bash neke ekonomske racunice...)
ako si naprawio sa tim naseljenicima selo onda ako rushish dworac prawish residence onda tek mozesh na 20 lvl prawiti nowe naseljenike ili starjeshinu...

apu
28.01.08, 05:06
i jos nesto...da li ja mogu ako sam teutonac uzet selo igracu koji je npr. rimljanin?

Mr_Dadox
28.01.08, 09:21
Mozes,ali kad ga uzmes to selo postane teutonsko.

misko
28.01.08, 10:28
kratko-jasno:ako si digo rezidenciju/dvorac na 10 i osnovo selo ne mozes promjenom ove dvije gradjevine dobit slobodno mijesto za nove nasljenike/starijesinu na istom levelu :)