View Full Version : Napad: Vajat [Dream™] vs Aksi[***RE***] vise od 1 000 000
Son_of_Atila
07.01.09, 03:53
Za vreme ovih praznika alijansa ***RE*** je imala dosta desavanja!!! I zato vam kao poklon za ove praznike dajemo jedan veoma lep travilog!!!
Dan pre nove godine krenule su kate na naseg dragog suigraca bez ikakvih razloga za to kao pravi tim cekali smo novi napad 4 dana u suigracevom selu!!! I onda 4-ti dan nas dragi nepijatelj je dosao da nam pre bozica da medalju!!! Malo covek pozurio!!! I tako je dosao u selo!!! Pogledajte sta ga je cekalo!!! Bozicni poklon
http://travilog.org.ua/ba/5658243/950633d488904fad2ae53be98a922c07
Dan posle posto su mislili da su oni najaca alijansa i da mi nemamo vojske poslali su novi napad. To cete videti u postu mog kolege _baxuza!!!
A sutra vas ceka i izvestaj naseg malog napada na njihovog najaceg igraca!!! Da jednom shvate da nas je malo al smo mnogo jaki!!!
Dobra odbrana!!!!!!!!:kapetan:
ludifranjoo
07.01.09, 10:06
nadao sam se da će biti više deffa,da je bilo samo mako više napadač bi sve izgubio,ovako veliki gubitci za obje strane,napadaču će trebati dosta vremena da ovu vojsku nadoknadi
Za vreme ovih praznika alijansa ***RE*** je imala dosta desavanja!!! I zato vam kao poklon za ove praznike dajemo jedan veoma lep travilog!!!
Dan pre nove godine krenule su kate na naseg dragog suigraca bez ikakvih razloga za to kao pravi tim cekali smo novi napad 4 dana u suigracevom selu!!! I onda 4-ti dan nas dragi nepijatelj je dosao da nam pre bozica da medalju!!! Malo covek pozurio!!! I tako je dosao u selo!!! Pogledajte sta ga je cekalo!!! Bozicni poklon
Dan posle posto su mislili da su oni najaca alijansa i da mi nemamo vojske poslali su novi napad. To cete videti u postu mog kolege _baxuza!!!
A sutra vas ceka i izvestaj naseg malog napada na njihovog najaceg igraca!!! Da jednom shvate da nas je malo al smo mnogo jaki!!!
Dobra mu je odbrana^^
hehehe hof sam vec vidio...u svakom slucaju dobarje ;) a narocito jer je sjeban vajat s kojim imam ponesto za raspraviti :)))
ama dream je propo ko kombiteks budul se sa nama kačili hehe :southpark:
ma solidan deff :D
nice hof :D
amarhamzic
07.01.09, 11:22
ma nako vojske malo malo
Irvin_tito
07.01.09, 11:39
Kakav je ovo hof lol slaboo vojskee skrozz na kojem je ovo serveru boga ti ???
ludifranjoo
07.01.09, 11:40
server 4,piše ti gore
Black Phoenix
07.01.09, 11:46
Dobra odbrana ;)
I dobar HoF :)
ma nako vojske malo malo
ma bice vise drugi put ;);)
Svaka Vam čast na odbrani samo Vajat je bio malo neinformisan cekaliste da ga ja napadnem ili koma.hun alio jbg mi smo znali za odbranu a Vajat je malo dalje pa je poslao vojsku u pljačku da se nakupi resursa a ne da ga ozbiljnije napadne. Za off od Vajata se ne briniter pogledajte malo statistiku pljački neko ko je izgubio sav off ne može biti u top10 pljačkaša a kad malo pogledate koliko sedmično opljačka možete možda i shvatiti da nije poslao ni trečinu vojske na njega
hehe rade skripte xD
bravo brate :biggrin::biggrin::biggrin:
dobra odbrana
dosta ima stete
:bJado::bJado:
nije los hof samo sto sam mislio kako si napisao da ste skupili deff-a.....iihihih,mogli ste jos skupiti al sve u svemu solidand hof
pa dobro ovo je s4 nije on davno poceo, e jesi ti igrao sa tim nickom na s2?
NEcudi me sto si 1 kao branioc.
taj mi je maznul medalju:bJado:
don_gotiva
19.01.09, 12:11
Lijepa odbrana svaka cast...A brz oporavak zelim napadacu...
eto vide se koliko je RE sloznija i organizzovanija ally od dreama,zato ce dream i riknuti
pa ja imam vise vojske od tog sto te napao