PDA

View Full Version : bug u igri



smokeweed
20.01.09, 09:16
nemogu gradit sklonizte ni od kad sam ju poceo igrat nemogu napravit

ludifranjoo
20.01.09, 09:21
nemogu gradit sklonizte ni od kad sam ju poceo igrat nemogu napravit
možeš
idi na prazno mjesto u centru sela i klikni da ti se tu pravi sklonište
ako nema ništa onda nam uslikaj i pokaži
ja mislim daili ga ti ne vidiš ili prikupljaš postove

3vian 4ever
20.01.09, 09:23
neznam zasto nemozes , a ja imam 4 sklonista , obrati se modu ili adminu

nadinam
20.01.09, 09:25
jel ti ga prikazuje u građevinama? nikad čula za tako nešto...
za sklonište nema preduslova, tako da ni to nemože biti problem....

smokeweed
20.01.09, 09:34
nemuljm dajte mi svoj msn pa cu vam poslat slike

smokeweed
20.01.09, 09:39
nema ga nigdje

nadinam
20.01.09, 09:40
stavi screenshot

3vian 4ever
20.01.09, 09:49
pa moze biti da si ti napravio a da neznas kako izgleda !!!

bad blue boys
20.01.09, 09:50
pa kak nemreš radit sklonište il ti možda misliš na skladište al ni za to nemaš uvjeta

batro
20.01.09, 10:19
pa moze biti da si ti napravio a da neznas kako izgleda !!!

potpisujem.
ako si ga napravio, onda ga nemaš u novim građevinama (dok ga ne izgradiš do 10-og levela). idi lagano mišem kroz centar sela, sklonište ti je u obliku drveta (ima obično još nekih drveća radi dekoracije, to zbunjuje početnike).

BOSNIAN2
20.01.09, 10:24
pa de stavi screenshot pa da vidimo

nadinam
20.01.09, 10:28
ili stavi screenshot centra sela pa ćemo ti reći da li imaš već sklonište ili pogledaj u uputstvu kako sklonište izgleda pa vidi da li ga imaš..

http://help.travian.ba/index.php?type=faq&mod=362

paul
20.01.09, 10:56
kad napravis jedno skloniste,moras ga digniti max. (lvl10) da bi mogao raditi drugo,pa drugo moras dignuti na lvl1 i mozes trece i tako dalje.. vjerojatno si napravio prvo skloniste a neznas da ga imas.. ;)

IVERSON
20.01.09, 11:22
cudno.ja imam 8 komada

nadinam
20.01.09, 11:26
cudno.ja imam 8 komada

šta ti je čudno?



nemogu gradit sklonizte ni od kad sam ju poceo igrat nemogu napravit

jesi li skontao u čemu je problem? imaš li već sklonište?

EDIT: Pardon...na greški u prvobitnom postu

smokeweed
20.01.09, 15:38
e hvala svima sredio sam to sve

nadinam
20.01.09, 15:40
e hvala svima sredio sam to sve

u čemu je bio problem? De nam samo to reci i traži lock

smokeweed
22.01.09, 13:16
ma nemam pojma sad kad sam uso u igru stiso na polje i doslo mi skladiste da gradim