PDA

View Full Version : Bug u igrici



Ccloud
05.02.09, 04:37
Ovako imam + akount i pise mi da izgradnju polja mi treba 30 sekundi na nivo 1,ok nema problema,ali ako stavim da se gradi i drugi koji se gradi isto 30 sekundi ono znam da treba cekati da se prvi zavrsi,ali problem je sto umjesto 30 sekundi to na cekanju polje ce se graditi 1 minut i 57 sekundi,u pitanju su teutonci speed server zgrada na nivou 13,mislim sta ce mi koji **** lijepu + acount koji mi usporava gradnju.ko god oce moze da proba znaci brze se izgradi ako cekas polje po polje nego kad stavis na cekanje i to duplo,mislim da je to retardirano po meni!
Imam utisak da ako se stavi na cekanje server ne prepoznaje da imate zgradu na nivou 13 i gradi polje kao da zgradu nemate znaci ispravite ****** bug da ne bacam pare u rijeku!!!!!

Grim Reaper
05.02.09, 04:44
znači ovako gradnja ti se ne usporava nego postoji čekanje od 60 sekundi između dvije gradnje
znači kod teutonaca se ne mogu gradit dvije građevine istodobno ili dva polja ili polje i zgrada
uzmimo da je vrijeme potrebno za izgradnju jednog žitnog polja na lvl 1 jedna minuta

ako si ti stavio da ti se gradi 2 žitna polja na lvl neće se gradit istodobno nego će se izgradit jedno pa 60 sekundi čekanja pa će se izgradit drugo žitno polje

Ccloud
05.02.09, 04:50
Pa to je najveca glupost na svijetu koji cemi ***** +acc ako mora cekati,zasto uopste mora da ima cekanje.
Pi ***** ti igricu,izvinjavam se ali ovo je mnogo glupo,ispada bolje biti rimljanin 2x i bez + akounta.

Grim Reaper
05.02.09, 04:51
Pa to je najveca glupost na svijetu koji cemi ***** +acc ako mora cekati,zasto uopste mora da ima cekanje.
Pi ***** ti igricu,izvinjavam se ali ovo je mnogo glupo,ispada bolje biti rimljanin 2x i bez + akounta.

jbg svaki narod ima svoje prednosti

Panasko
05.02.09, 07:08
e pa onda uzmi rimljane

lord of destiny
05.02.09, 07:44
Pa to je najveca glupost na svijetu koji cemi ***** +acc ako mora cekati,zasto uopste mora da ima cekanje.
Pi ***** ti igricu,izvinjavam se ali ovo je mnogo glupo,ispada bolje biti rimljanin 2x i bez + akounta.

a nemoj prostačiti morao si pogledati upute prije nego što si počeo igrati sada se sam snalazi argonian ti je sve objasnio

Genije
05.02.09, 11:11
Pa to je najveca glupost na svijetu koji cemi ***** +acc ako mora cekati,zasto uopste mora da ima cekanje.
Pi ***** ti igricu,izvinjavam se ali ovo je mnogo glupo,ispada bolje biti rimljanin 2x i bez + akounta.

1.ovo se treba prijavit
2.Rimljani mogu gradit samo građevinu i resursno polje u isto vrijeme, ne mogu npr. dvije građevine

paul
05.02.09, 12:18
gledaj to ovako: ako si online kada treba to raditi,nemoj stavljati dvije zgrade. stavi jednu,kad se ona zavrsi,stavi drugu
ako si offline i stavis dvije zgrade,svakako ti tih 60sec. nece igrati ulogu jer nisi na kompu. uostalom,zar je 1min toliko puno? :)

jos nesto. jednostavno je,ako ti se ne svidja PLUS racun,nemoj ga koristiti. bit ce ti lakse (valjda,tako kazes) i neces trositi novac.

ps. opomena zbog prostacenja,pripazi malo ;)

rabbit
05.02.09, 12:39
1.ovo se treba prijavit
2.Rimljani mogu gradit samo građevinu i resursno polje u isto vrijeme, ne mogu npr. dvije građevine
pa uzmes i + acc i onda mozes dvije gradjevine i polje..hiihihiih

Jagoda
05.02.09, 16:08
Ovde u opste ne postoji nikakav bug vec je tako kako je samo sto autor teme nije skontao kako funkcionise. Zbog toga Lock (nigde bug-a)