PDA

View Full Version : zlato



Kenan
23.02.09, 00:07
pozz danas sam nadoplatio zlato i aktivirao +25 proizvodnje svih resursa ali mi i dalje proizvodnja žita stoji kako je i prije bila
za drvo glinu i željezo nisam siguran ali za žito 100 % znam
u glavnom gradu mi je proizvodnja prije aktivacije bila
Žitarice:20652 po satu a i sad tako stoji iako je aktivirano +25% proizvodnje
znal ko razlog?

i nemojte mi ponavljati bug bug bug bug

:goku:

zamolio bih da samo odgovaraju oni koji su imali slican slucaj, ili neko od travian tima

Bitch
23.02.09, 00:10
pozz danas sam nadoplatio zlato i aktivirao +25 proizvodnje svih resursa ali mi i dalje proizvodnja žita stoji kako je i prije bila
za drvo glinu i željezo nisam siguran ali za žito 100 % znam
u glavnom gradu mi je proizvodnja prije aktivacije bila
Žitarice:20652 po satu a i sad tako stoji iako je aktivirano +25% proizvodnje
znal ko razlog?

i nemojte mi ponavljati bug bug bug bug

:goku:

pa sta je drugo nego bug?

cezarxxx
23.02.09, 00:16
pozz danas sam nadoplatio zlato i aktivirao +25 proizvodnje svih resursa ali mi i dalje proizvodnja žita stoji kako je i prije bila
za drvo glinu i željezo nisam siguran ali za žito 100 % znam
u glavnom gradu mi je proizvodnja prije aktivacije bila
Žitarice:20652 po satu a i sad tako stoji iako je aktivirano +25% proizvodnje
znal ko razlog?

i nemojte mi ponavljati bug bug bug bug

:goku:

pa koji su ti lvl zitarice da izracuanm i reci imas li pkeru mlin i to i oazu?

Bitch
23.02.09, 00:18
http://kirilloid.ru/travian/villages_res.php#vt=2&x3&plus&fl=18,19,18,19&fs=31 eto ti tu pa izracunaj

Kenan
23.02.09, 00:19
pa koji su ti lvl zitarice da izracuanm i reci imas li pkeru mlin i to i oazu?

6 na lv 13, 2 doline po 25 % zita, mlin i pekara na lv 5

Divljak
23.02.09, 00:20
Posto se ponekad zna desit da dodje do greske to jest bug-a moguce je da je i to bug neki. Savjetujem da se javis na admin@travian.ba ili na plus@travian.ba

Grim Reaper
23.02.09, 00:24
odgovor dobiven na zahtjev autora lock