PDA

View Full Version : problem sa napustenom dolinom



markoni
28.03.09, 03:44
imam jedan problem u glavnom gradu imam h.v. na stepenu 11 i osvojenu jednu dolinu a u drugom selu odma pored sam napravio h.v. na stepenu 10 i nemogu nikako da osvojim jednu napustenu dolinu.pobio sam sve zivotinje u njoj i poslije toga slao heroja iz tog grada samog i sa vojskom ali nista .samo odu ko u pljacku opljackaju malo res i nista .oaza se nalazi 7*7 od mog sela.:evil::evil:

gogecijala
28.03.09, 03:54
http://forum.travian.ba/showthread.php?t=7855

procitaj to i sve ce ti biti jasno...btw jel ti to druga dolina koju osvajas iz tog sela?

markoni
28.03.09, 03:59
http://forum.travian.ba/showthread.php?t=7855

procitaj to i sve ce ti biti jasno...btw jel ti to druga dolina koju osvajas iz tog sela?

znam ja to sve sto si mi dao da procitam.ovo mi je prva dolina iz tog grada da osvajam. i nalazi se 7*7 od grada.i neznam u cemu je problem.

gogecijala
28.03.09, 04:01
znam ja to sve sto si mi dao da procitam.ovo mi je prva dolina iz tog grada da osvajam. i nalazi se 7*7 od grada.i neznam u cemu je problem.

da nije neko zauzeo,mozda si je vec osvoio,mozda nisu sve zivotinje mrtve,nesto mora biti od toga...si siguran da je u 7x7 ajd uslikaj mi pa posalji sliku :lol5:

markoni
28.03.09, 04:03
da nije neko zauzeo,mozda si je vec osvoio,mozda nisu sve zivotinje mrtve,nesto mora biti od toga...si siguran da je u 7x7 ajd uslikaj mi pa posalji sliku :lol5:

738

gogecijala
28.03.09, 04:07
738

Pa kad si pobio zivotinje jesi li poslao heroja,mozda je necija dolina vec...

EDIT:drug jbg neznam sta da ti kazem...izgleda da je bug...probaj sutra zauzeti mozda je nesto do servera...

markoni
28.03.09, 04:10
Pa kad si pobio zivotinje jesi li poslao heroja,mozda je necija dolina vec...

slao sam heroja barem 10 puta samog a i sa vojskom ali djaba.nije nicija dolina kad kliknem na nju pise da nema zivotinja u njoj.

gogecijala
28.03.09, 04:12
Sad sam stvarno vidio sliku...dolina ti nije u 7x7!
7x7 ti je 3 polja od TEBE znaci

http://img398.imageshack.us/img398/7716/mapjj9.jpg

to ti je 7x7 znaci kad kliknes na mapu! one doline koje vidis a da NEkliknes na onu strelicu da pomaknes se za polje TO SU TI doline koje MOZES oduzeti...znaci tu dolinu NEmozes oduzeti...valjda si svatio

markoni
28.03.09, 04:14
Sad sam stvarno vidio sliku...dolina ti nije u 7x7!
7x7 ti je 3 polja od TEBE znaci

http://img398.imageshack.us/img398/7716/mapjj9.jpg

to ti je 7x7 znaci kad kliknes na mapu! one doline koje vidis a da NEkliknes na onu strelicu da pomaknes se za polje TO SU TI doline koje MOZES oduzeti...znaci tu dolinu NEmozes oduzeti...valjda si svatio

a sad jesam hvala na pomoci.

gogecijala
28.03.09, 04:14
a sad jesam hvala na pomoci.

nema problema..ako opet bude problem javi se na PP

pozzz