View Full Version : Kad je jača odbrana?
Razvijen vojnik na max u kovačnici oklopa... Dali je on jaci i u napadi i u odbrani ili je samo dobar u odbrani?
ovo sam nekako komplikovano napisao, nemogu nikako bolje da formulišem pitanje :D
fake stahor
21.04.08, 13:49
ako si mu jacao odbranu onda je jaci samo u odbrani
pojacaj ga i oruzarnici pa ce bit strah i trepet i u napadu i u odbrani
Ako je na max u kovacnici oklopa, znaci da si mu jacao odbranu...a ako zelis da mu poboljsas napad to mozes u kovacnici oruzja, ciji |v|3 ti je ujedno i uslov za stalu!!!
pojacaj ga i oruzarnici pa ce bit strah i trepet i u napadu i u odbrani
ej sanco meni brat illegal znas vec koji :D:D
ZiZi the strasni
21.04.08, 15:37
Ja sam dobio info od nekih likova koji duze igraju po stranim serverima da kovacnica oklopa utice i u napadu kao manje ce ih izginuti... mollio bih nekoga da potvrdi ili opovrgne zvanicno ovo...
zavaljujem
cek cek cek, znaci imam vojnika u kovačnici oklopa istrazen na max, sad ako isti tip vojnika istrazujem u kovačnivi oružja to nece nista poboljsati odbranu?
logično bi bilo da ako se poboljsa i oružje da ce vojnik prije ubiti drugog vojnika...
a da li se isplati graditi kovačnice oklopa i oružja?
ja u svom selu nemam više praznih mjesta pa sam srušio kov. oklopa i ostavio samo kovačnicu oružja jer mislim da se kovačnice baš i ne isplate
šta za to 1,5 % po levelu ( bar ja mislim da je tako, nek neko ispravi) mogu napraviti mnogo novih vojnika
ja zavisi od toga sta si mu pojacao .... ako si pojacao kovacnicu oklopa ja mislim da bi trebao biti jaci u odbrani a a ko si dizao njegovu jacinu u kovacnici oruzja .. on je spremniji i jaciu napadu
ZiZi the strasni
22.04.08, 16:57
isplati se itekako skontaj 20lvl a vamo 10000 jednica ludih ko struja trofazna... samo jos jednom da pitam dali utice kovacnica oruzja u odbrani ili dali utice kovacnica oklopa u napadu...
molio bih zvanican odgovor strucnjaka
zavaljujem strucnjaku
isplati se itekako skontaj 20lvl a vamo 10000 jednica ludih ko struja trofazna... samo jos jednom da pitam dali utice kovacnica oruzja u odbrani ili dali utice kovacnica oklopa u napadu...
molio bih zvanican odgovor strucnjaka
zavaljujem strucnjaku
NE :)
P.S. Si ti ziv ? Nema te ko donacije :)
Kovačnica oklopa služi za odbranu, a kovačnica oružja za napad(ili za oboje)...
:fre::lol3:
pa aksi ga unaprijedio u kovacnici oklopa logicno je da je oklop za odbranu i da je jaci u odbrani