View Full Version : Zamolba za sve dobre
trebam acc onaj sto sam reko bilo je puno za sve ako nije ness ako moze na s2 preko 700 a na s1 preko 1000 ness od to dvoje nemojte se javljat oni koji ce se smijat ako neko ozbiljno oce newka javi
:lol6::lol6:Pa ko ce ti to dobrovoljno dat akaunt napravi i igraj sam sebi napravi selo ko mi svi
jarane...... motiku u ruke i na njivu:bum::bum::bum:
HEHE slazem se sa ovim gore ;)))
trebam acc onaj sto sam reko bilo je puno za sve ako nije ness ako moze na s2 preko 700 a na s1 preko 1000 ness od to dvoje nemojte se javljat oni koji ce se smijat ako neko ozbiljno oce newka javi
maako neko oce da stane
maako neko oce da stane
sumnjam i za stranu:lol2:
1: neznas se izrazavati!
2: dosadan si!
3. vec si dvije teme otvorio na ovu temu i jos ne kontas da ti niko nece dati acc!
1: neznas se izrazavati!
2: dosadan si!
3. vec si dvije teme otvorio na ovu temu i jos ne kontas da ti niko nece dati acc!
Tocno slazem se:lol3::lol3:
đabe moliš ako se oš mijenjat ti meni tetuone ja tebi rimljane ja tebi 200 stanovnika meni 50 -100 ako može stanovnika
đabe moliš ako se oš mijenjat ti meni tetuone ja tebi rimljane ja tebi 200 stanovnika meni 50 -100 ako može stanovnika
ma nemorate ako necete