PDA

View Full Version : mjenjnje acc-ova



Travian member
30.04.08, 23:23
Ja vama dam jedan acc na gladiatusu, lv 17, brzo ce 18. A vi meni travian acc, koji ima najmanje 1000 stanovnika.

BokY
30.04.08, 23:25
evo ja svoj sad zamjeni sa likom da si ranije mozda bi i bilo nesto!!

grobar
30.04.08, 23:31
JAOOOOOO pa de uzmite i naopravite ispocetka a ako ti se neda onda ljepo www.travian.com.br i odes se registrovati na speed server (ako jos ima mjesta) i fino se zajebavas za 3 dana sam nabio 70 stanovnika (teutonci) mozes tek misliti rimljaniiiiiiiiiiiii:lol2:

emir_king
30.04.08, 23:37
joj kad cemo mi imat speed server?

mizer
30.04.08, 23:39
Necemo tako dugo za jedno godinu:lol2:

BokY
30.04.08, 23:39
joj kad cemo mi imat speed server?

nikad nikad

mizer
30.04.08, 23:46
nikad nikad

Nelupa jednog dana vec imas ovakih odgovora pretrazi malo forum pa ces naci

CarStefanBorussia
30.04.08, 23:54
:lol3::lol3::lol3:Hehe kakva ponuda BOGTE!!!!

karlo
01.05.08, 00:10
ko se oće mijenjat ja njemu rimljane on meni tetuone ja imam 200 stanovnika a ko se hoće mijenjat 100 stanovnika

kennann
01.05.08, 09:21
joj kad cemo mi imat speed server?



haha ... neznam .. mislim nikad ... al to ti nijeneka fora ... sta ... samo ispocetka kod nas satna proizvodnja bude 10 kod njih 60 i sta ..... kod nas se ambasada na lvl 1 gradi 33 minute kod njih 12 .. et sta je to ...:spam1::vik::lol3::spam:

kennann
01.05.08, 09:22
ko se oće mijenjat ja njemu rimljane on meni tetuone ja imam 200 stanovnika a ko se hoće mijenjat 100 stanovnika



hocu ja .. teutonci ... 75 stanovnika 20 zlata ... :spam1:

anis3
01.05.08, 11:51
hocu ja .. teutonci ... 75 stanovnika 20 zlata ... :spam1:

tko zna da neko ima acc da mi da jace od 600 za brata moga

dino_tm87
01.05.08, 11:54
e ko igra na speed brazilskom nek mi se javi pm nick mi je Ahill....