PDA

View Full Version : (Ne) Simulator Borbe



Adnan_Sarajevo
01.05.08, 07:12
Zapravo simulator borbe je fakat glup....Zapravo u simulatoru borbe nemozes staviti da si unaprijedio oruzje na lvl 5 i oklop na lvl 4...Simulator borbe vrijedi samo za one standardne vrijednosti napada i odbrane...Isto tako nemozes staviti da ti je bedem na lvl 12.....:lol2:

samiraCca
01.05.08, 08:11
Zapravo simulator borbe je fakat glup....Zapravo u simulatoru borbe nemozes staviti da si unaprijedio oruzje na lvl 5 i oklop na lvl 4...Simulator borbe vrijedi samo za one standardne vrijednosti napada i odbrane...Isto tako nemozes staviti da ti je bedem na lvl 12.....:lol2:

od kad to?:lol3:

coach
01.05.08, 08:50
Zapravo simulator borbe je fakat glup....Zapravo u simulatoru borbe nemozes staviti da si unaprijedio oruzje na lvl 5 i oklop na lvl 4...Simulator borbe vrijedi samo za one standardne vrijednosti napada i odbrane...Isto tako nemozes staviti da ti je bedem na lvl 12.....:lol2:

ukljucis travian plus i eto ti sve to sto si nabrojo

kennann
01.05.08, 09:24
Zapravo simulator borbe je fakat glup....Zapravo u simulatoru borbe nemozes staviti da si unaprijedio oruzje na lvl 5 i oklop na lvl 4...Simulator borbe vrijedi samo za one standardne vrijednosti napada i odbrane...Isto tako nemozes staviti da ti je bedem na lvl 12.....:lol2:



ii sta sad ,,, sta je u pitanju ... ehehj sine moj glup si mi :lol2:

sojka
01.05.08, 10:04
ukljuci travian plus i to je to

Adnan_Sarajevo
01.05.08, 21:38
Kenane nemoj da ti ja mamu spominjem ;)

Ibro
03.05.08, 13:36
Kenane nemoj da ti ja mamu spominjem ;)

Sta je ovo, ja se nadam da sam ovo pogresno razumio !!!!