View Full Version : Mjenjam acc Ikariam za acc Travian.
NA www.ba.ikariam.com svjet Alpha ima acc sa 3 kolonije koji bih htjeo da mjenjam za acc na travianu,mozete ostaviti poruke koliko stanovnika imate.
Hvala
Postoji ti tema razmjena acc ne otvaraj novu
listen kid zasto ti nebi sebi napravio acc jer je tako zanimljivije jer ako krenes odma sa 300+ stanovnika nikad neces naucit igrat travian meni je jaran nudio acc sa 400 stanovnika i dva sela a ja sam odbio zadovoljavajuci se sa onim od 200 stanovnika koji sam sad naguro na 400 a onaj acc koji mi je nudio je kod mog jarana koji je tek poceo igrat sad ima 420 stanovnika i sad trazi da mu ja budem pozer..............i plus svakom je bolji travian nego ikariam a za toj tvoj od 3 kolonije mozes ako budes sretan dobit neki acc od 50 stanovnika......i ja igam ikariam i jucer sam napravio trecu koloniju i imam vojsku kosto nikad na travianu necu imat li travian4life:vik::spam::lol5:
e ja imam vec acc na travianu sa 700 stanovnika i poceo sam od pocetka ali mi se nesvidja Ikariam vise dojadio
sad sam se konektovao pod nickom error86...ne svidja mi se nikako...ako postoji mogucnost da me farmate,onda to radite:)
sta ce mi9 ikarm to ja bas bezveze igrica
KID 5 dana ban radi reklamiranja drugih igrica..
Lock