PDA

View Full Version : Ocu Da Igram!!



killer
16.05.08, 18:17
ovo zaista nema smisla,, ova zabrana za ulazak u acc traje vec cijeli dan,,mogu misliti koliko vojske mi je umrlo zbog zita,,,trazicu da mi se svaki nadoknadi,,sinoc je bilo zita dovoljno za 10 sati,,vec je pomrlo 2000-3000 100%,,majke mi..
admini ubrzajte ovo malo!!,,

vahidfff
16.05.08, 18:22
izgleda da nije do mh i admina nego do .ba domene

bacii
16.05.08, 18:27
joj pa i meni ce da umru... danas mi istice +25% zita... joj POZURITEEEEEEE

floosh
16.05.08, 18:29
Server dok je u maintance work bude pauziran, niti bude umiranja, niti napada u tom vremenu ;)

ninja
16.05.08, 18:30
ovo je do hostinga a ne do domene...jer da je do .ba domene sve stranice koje imaju .ba domenu imale bi problem...
ma joj ba...ovo se trebalo navecer ili strano rano ujutro raditi vako je k*rac zivi...

P.I.M.P.
16.05.08, 18:38
blablabla, ma pustite vi filozofiranja, ja znam da ja hocu da igraaaaaaaaaaaaaam:mad:

waipron
16.05.08, 18:46
jbt taman sam danas napravio 3 naseljenika i sad nece uopste da udje...ubijaju me u mozak:lol4:

kakaljin
16.05.08, 18:47
U cemu je problem sa serverom. Kakvi radovi i popravke su na serveru?

pascal2007
16.05.08, 18:49
Server dok je u maintance work bude pauziran, niti bude umiranja, niti napada u tom vremenu ;)

Izvini sto pitam mozda je glupo pitanje a da li to znaci da ako sam trebao polsat neku vojsku u 6 da bi dosla u 12 veceras, znaci da necu moci uraditi kad proradi server ili hocu moci uradit

bebe
16.05.08, 18:49
ovo zaista nema smisla,, ova zabrana za ulazak u acc traje vec cijeli dan,,mogu misliti koliko vojske mi je umrlo zbog zita,,,trazicu da mi se svaki nadoknadi,,sinoc je bilo zita dovoljno za 10 sati,,vec je pomrlo 2000-3000 100%,,majke mi..
admini ubrzajte ovo malo!!,,




nece ti umrijeti niti jedan vojnik,...moze li za ovu informaciju meni 500 vojske

Ortega Peru
16.05.08, 18:51
Prelit ce mi zito

BokY
16.05.08, 18:53
E Floosh do kad je obustavljen server??? plz odg

waipron
16.05.08, 18:55
e ljudi mozda izadje travian u 3d verziji...:bum:

pascal2007
16.05.08, 18:55
Admine haj molikm te reci u koliko sati ce ponovo biti aktivan serevr da znam, imam nekog posla u RL a isto mi je hitno an travijanu

nazgul
16.05.08, 18:57
e ljudi mozda izadje travian u 3d verziji...:bum:

a mozda ja izmislim poluautomatsku motiku na hidrognesko punjenje ...

3d!s
16.05.08, 18:59
a mozda ja izmislim poluautomatsku motiku na hidrognesko punjenje ...

eeeeeeeeeeeeeee ovako se nisam nasmijao ne pamtim:):):):)

haker87
16.05.08, 19:03
mene zanima da li ce se nama resursi nadoknaditi jer se meni moji resursi sada prelivaju kao i svim drugim igracima ja mislim da bi to bilo fer da se nadoknadi

Ortega Peru
16.05.08, 19:05
Sumnjam da ce se nadoknaditi

haker87
16.05.08, 19:08
mozda ali bio bi red da nadoknade jer svi smo na gubitku

pascal2007
16.05.08, 19:10
Ljudi Nece Niko Umrijeti I Niko Nece Biti Na Gubitku

Neka Mi Samo Neko Kaze Kad Ce Server Proraditi I Da Ce Vrijeme Biti Kao I U Trenutku Prestanka Rada, Tj Da Li Cu Moci Poslat Vosjku Da Dodje Kad Sam Planirao Iako Sam To Trebao Uraditi Prije 5 Sati

D.E.V.I.L
16.05.08, 19:10
Nadam se da oce :D

trepi87
16.05.08, 19:11
bio bi red da sad negdje proradi :mad: koliko samo ovisnika o travianu na jednom mjestu:D

waipron
16.05.08, 19:14
ja hvala bogu nisam nista slao u napad...a jutros u 6h sam izgradio rezidenciju na 10 rank:p

haker87
16.05.08, 19:14
recite mi koga trebam ubiti da bi proradio server i odma cu ocu da igram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


teski sam ovisnik o travijanu i treba mi moja doza :mad::mad::mad::mad:

waipron
16.05.08, 19:16
ja bi bio zadovoljan kad bi travian dosao oko 22:00 samo da se igra...ipak sam juce kupio golda treba to potrosit...:lol2:

Ortega Peru
16.05.08, 19:18
Da bar hoce proraditi u 22h, taman sutra subota pa se fino moze do nekih 06h ujutro.....

bebe
16.05.08, 19:18
travian je slaba droga,...nego imas li ti H

waipron
16.05.08, 19:18
e ima ko ovde da je na serveru 1 da ga ubacim u alijansu neprimam ljude ispod 400st...:)

waipron
16.05.08, 19:22
ja mislim da je bas glupo ovo sto nesto prave:mad:trebali su ostavit travian kakav je bio...e ne ovako da nas prekidaju zbog gluposti:o

S.T.A.L.K.E.R.
16.05.08, 19:23
blablabla, ma pustite vi filozofiranja, ja znam da ja hocu da igraaaaaaaaaaaaaam:mad:

Ej lice sto ti se tice linka za lov na internet gdje ces ugristi ljude i tako to,da te pitam kako ti je nick na bitefightu posto i ja igram na serveru 7.

armin11
16.05.08, 19:24
HOČU DA IGRAM PA STARA ME PREBACILA NA INTERNET OD 9 G ZBOG TRAVIANA PA ŠTA JE ZAMILA BOGA SA SERVERIMA KO DA SU KRENULI IZ AUSTRALIJE MAJSTORI DA POPRAVLJAJU:mad::bum::mad:

nazgul
16.05.08, 19:26
recite mi koga trebam ubiti da bi proradio server i odma cu ocu da igram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


teski sam ovisnik o travijanu i treba mi moja doza

Moras ubit Chuck Norrisa ....:lol2: a svi znamo da je to mision imposible ...

Aaron
16.05.08, 19:36
do kad ce ovako server biti?

emina
16.05.08, 19:38
hvala floosh sad mi je lakse :love2::love2::love2:

Ibro
16.05.08, 19:40
Nemojte biti dosadni. Kada PAUZIRATE neku igru, jel se mozda u toj igri ista dogadja. Kad pauziras Age of Empires ( stisnes ono "EScAPE" dugme na tastaturi pise ESC) jel ti se "PRELIVAJU RESS". znaci nece vam se nista prelit , nece vam nista umrijet i nemojte bit naporni da ne bi poceo banove dijelit

fikret-sa
16.05.08, 19:41
Mora da su nešto pogriješili pa sad popravljaju grešku. Zna li iko kad će proraditi s1

BokY
16.05.08, 19:50
Ibro nije nama,bar meni nije bitno oce li ress preliti ili vojska izginuti!!Nego kad cemo moci igrati samo reci kad ce biti pusetni serveri u rad!!!:mad::mad:

no 1
16.05.08, 19:51
[to je dobro ali malo ubrzajte:lol:

Ibro
16.05.08, 19:55
Ibro nije nama,bar meni nije bitno oce li ress preliti ili vojska izginuti!!Nego kad cemo moci igrati samo reci kad ce biti pusetni serveri u rad!!!:mad::mad:

Nemam pojma, DNS ti je problem sa domenom imas objasnio je fino to jedan momak ovdje na forumu, ne mogu se sjetit u kojem topicu ali provitao sam negdje. Znaci kad bude bice, svi cekaju. Igra je uglavnom pauzirana zato sto bi neki mogli uci u travian, kada ne bi bila pauzirana, jer je takva priroda problema.
Znaci jel zelis da 100 ljudi igra i da ti poosvaja sva sela dok ti uopste ne mozes uc na server. Za vase je dobro, sve ide u korist igraca :D

Swifft
16.05.08, 19:58
Joj kud bas danas kad imam vremena za travian!!!!

D.E.V.I.L
16.05.08, 20:03
Ocu da igram , ocu da igram :)

dzan1
16.05.08, 20:04
pise da je DNS problem

J.S.N.O.
16.05.08, 20:04
Ma nije problem sto neradi vec sto bezveze potrosi cio dan pred PC-em.Ali opet je dobro nisam vise surfo netom od kako je Travian kreno.:D

quicK.
16.05.08, 20:13
Stvarno cio dan čekam,ajd više!

senko
16.05.08, 23:33
evo kada je proradio s2 meni nestade pola vojske i sta ja sada da radim a zito ostalo isto ko prije sa citavom vojskom