View Full Version : Zarada zlata
Mislim da ima neki bug u vezi zarade zlata!
Jer su se moja 2 frenda registrovala na ba3, preko mog linka (ja igram na ba4) i poceli su igrati, a ja kad otvorim ono "Zarada zlata" u "travian plus" nema ih! Tj. ne prikazuje mi napredak njihov u stanovnicima, kao da se nisu ni prijavili preko mog linka... :(
Moze li se to rijesiti kako?? :turpija:
pozz
Tony Montana
22.06.09, 18:45
pojavice se,sacekaj da ih komp od admina registruje da su krenuli preko tvog linka
pojavice se,sacekaj da ih komp od admina registruje da su krenuli preko tvog linka
Koliko treba cekati?
Oni igraju od jutros... :tres:
EDIT: Bez podpitanja i spama. Ovo je ozbiljan pdf ^^
Tony Montana
22.06.09, 18:50
Koliko treba cekati?
cekaj,a i sta ti je tolkio vazno,pojavi ce se,a ti ces dobt ylato
Koliko treba cekati?
EDIT: Bez podpitanja i spama. Ovo je ozbiljan pdf ^^
pusti njega..neces ni dobiti zlato..i meni se desavalo to..valjda kad kliknu na tvoj link neidu odmah na registraciju ili tako nesto..gulavnom poremeti se i nema ti ih tamo gdje ti pise koliko imaju popa i to!! neces ni dobiti zlato vjeruj mi!!!
Mislim da ima neki bug u vezi zarade zlata!
Jer su se moja 2 frenda registrovala na ba3, preko mog linka (ja igram na ba4) i poceli su igrati, a ja kad otvorim ono "Zarada zlata" u "travian plus" nema ih! Tj. ne prikazuje mi napredak njihov u stanovnicima, kao da se nisu ni prijavili preko mog linka... :(
Moze li se to rijesiti kako?? :turpija:
pozz
Mogu biti razne stvari vezane za IP adresu.
Npr.koristite istu IP adresu,i server učitava tvog prijatelja kao tebe,i ne nudi ti mogučnost zarade,bar mislim,da bi to trebalo biti u novoj verziji (malo bolja zaštita).
A može biti zbog preopterečenosti servera,jer su sada server "baš" opterećeni ,možeš primjetiti dok igraš i kada ti se populacija poveća ,da ti se pojavi u statistici malo treba sačekati,server učitava mnogo igrača u vrijeme pa je sporo.
Možeš čekati i nadati se,ukoliko ne bude,provjeri link koji si im ponudio.
pusti njega..neces ni dobiti zlato..i meni se desavalo to..valjda kad kliknu na tvoj link neidu odmah na registraciju ili tako nesto..gulavnom poremeti se i nema ti ih tamo gdje ti pise koliko imaju popa i to!! neces ni dobiti zlato vjeruj mi!!!
sada si ga skroz razocarao...
mogao si ga pustiti jos malo, da se barem nada.
ja imam bug sa zlatom,svakog dana mi na racun stigne 3 zlata vec nedelju dana
ih blago se tebi ja to nebi ni prijavljivao 3 zlata na dan 10 dana 30 zlata uhhhhhh
ja imam bug sa zlatom,svakog dana mi na racun stigne 3 zlata vec nedelju dana
plus@travian.ba
njima piši pa provjere ;) ovdje mi ne možemo ništa