PDA

View Full Version : oaza



jojmenejoj
20.05.08, 13:03
kako napravit oazu čito sam u uputama i imam dvorac heroja i dvorac lvl 11 ali kak i šta ona znači

Matador
20.05.08, 13:06
ja mislim da ti treba herojska vila na level 10 i da tako zauzmes neku oazu :confused:

Dark force
20.05.08, 13:10
treba herojska vila stepen 10,15 ili 20:lol5::lol5::lol5:

kobe
20.05.08, 13:13
oazu mozes samo zauzeti nemozes je praviti....a za zauzimanje treba ti Herojska vila na lvl 10.15.ili20:spam:

necolino
20.05.08, 13:18
Ako Oces Da Zauzmes Oazu Herojka Vila Ti Treba Na 10 Da Zauzmes Jednu 15 Dvije I 20 Trio Oaze...uz To Moras Imar Heroja...za Njeg Uzmi Nekog Vojnika....onda Koju Oces Oazu Da Zauzmes Treba Da Pobijes Zivotinje Pa Onda Posaljes Heroja I To Je To...ako Si Skontao Dobro Je

TIGAR
20.05.08, 15:51
Pogledaj malo po FAQ imas sve napisano..............da ti dzabe nepisemo ima mnogo toga.........ali eto trebas imati Herojsku vilu na stepenu 10 kako bi zauzeo jednu oazu,za drugu oazu treba ti Herojska vila na stepenu 15, za trecu oazu treba ti Herojska vila na stepenu 20.Sledece sto trebas da uradis kako bi zauzeo PRVU oazu jeste trebas imati HEROJA......Drugo trebas imati vise vojske od onih zivotinja u oazi e kako bi provjerio da li zivotinje mozes pobjediti sa vojskom otidji na SIMULATOR BORBE on ti je 10000000% tacan (nemoj ga koristiti kada zelis da napadnes nekog igraca jer neracuna gradski bedem).E sada recimo npr. ti si GAL i imas 30-falanga 30-macevalaca i 30-teutovih gromova posto svake jedinice imas po 30 podjeli je sa brojem 3 (zasto s brojem tri jer ces na oazu poslati tri napada)I tako ces imati svake jedinice po 10,posto ih imas po deset na oazu posaljes 3.prvi napad falanga-10 macevalaca-10 teutovih-10 , drugi napad falanga-10 macevalaca-10 teutovih-10 treci napad falanga-10 macevalaca-10 teutovih-10 I HEROJA kako bi ti osvojio oazu...............i kada zauzmes oazu produkcija te doline ce ici u tvoje selo odakle si poslao vojsku.............NEMOJ DA OSVAJAS OAZU AKO TI HEROJSKA NIJE NA STEPENU 10 JER JE NECES MOCI OSVOJITI.................
Eto toliko od mene nadam se da sam ti pomogao mada si sve ovo mogao pogledati u FAQ tu ti je isto objasnjeno i jos bolje.......trebao si malo pogledati forum ovakvih tema ima na hiljade sa odgovorima..........ja se napisah dobro ispravite me ako sam negdje pogrijesio................ :spam::spam1::spam::lol3: