PDA

View Full Version : Osnivanje Novog Sela



Spyro
20.05.08, 16:31
Znam da ima jako puno tema kao ova, ali ovdje samo želim pitati koliko ste stanovnika imali kada ste osnovali vaše drugo selo?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

:qeen::king:

fake stahor
20.05.08, 16:35
kako kad, na s1 sam imo oko 350, na s2 320, na com1 400, na com6 250....., ako pitas da znas kad je najbolje gradit drugo selo onda je to po mom misljenju sa oko 300 :lol3:

emir_king
20.05.08, 16:57
najbolje je kad imas satnu 400 i imas dobru zastitu da ne izgubis nijednog naseljenika
jer su veoma skupi

3d!s
20.05.08, 17:38
kada budes osnivao novo selo trazi oaze sa 9 ili 15 zitnih polja

Juventino
20.05.08, 17:41
Ma ja sam imao 377 tocno jer sam zapisao i najbolje je svako selo praviti nakon sto ti drugo ima 300 stan ali evo ja sam se malo n a s1 zajebo jer sam napravio 3 sela odjednom

bebe
20.05.08, 17:49
najbolje ti je graditi novo selo kad na prvom imas 400

King_Of_Rome
20.05.08, 18:10
Ja sam svoje drugo selo osnovao prije 2 dana kada sam u prvom imao 510 stanonika. Sada mi drugo selo ima 40 stanovnika!!:lol2:

elephant
20.05.08, 18:59
Znam da ima jako puno tema kao ova, ali ovdje samo želim pitati koliko ste stanovnika imali kada ste osnovali vaše drugo selo?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

:qeen::king:

Kad sam osnovao drugo selo imao sam odprilike 300 stanovnika,ili 350,a trece kad sam osnoavao imao sam u prvom selu oko 450,a u drugom 100 i nesto!!!

necolino
20.05.08, 19:29
ja imam tri sela...i samo moras ih branit...ako ima kakvih jakih igraca u oklici ne diraj ih...
ja u prvom imam 546, drugo 200,i trece 34

no 1
20.05.08, 20:00
ja sam osnovo drugo kad sam u prvom imao 300 pa su mi to drugo uzeli pa sam opet osnovo selo u tom selu kad sam imo 200 napravio sam trece u trecem kad sam imo 200 napravio cetvrto u cetvrto kad sam imo 120 napravio peto:)

kimipfc
20.05.08, 20:04
Ja sam imao oko 350....

Samo ti...
20.05.08, 20:19
meni ga je pozer pravio tak da neznam kolko je bilo

kobe
20.05.08, 20:38
zavisi...ja sam napravio sa 500......

bakterije
24.05.08, 10:31
posto je tema u vezi novih sela, da ne otvaram novu, zanima me sta mi treba za osnivanje novog sela, imam jednog naseljenika i rezidenciju na 10. sad jel mi treba jos neka vojska za to ili

Juventino
24.05.08, 11:33
posto je tema u vezi novih sela, da ne otvaram novu, zanima me sta mi treba za osnivanje novog sela, imam jednog naseljenika i rezidenciju na 10. sad jel mi treba jos neka vojska za to ili

Treba ti 3 naseljenika, kulturalni poeni koje mozes vidjeti u rezidenciji/dvorcu treba ti po 750 svakog resursa u selu prije osnivanja.

sky_killer
24.05.08, 12:40
Treba ti 3 naseljenika, kulturalni poeni koje mozes vidjeti u rezidenciji/dvorcu treba ti po 750 svakog resursa u selu prije osnivanja.

upravu je

:spam1:

amerr
24.05.08, 13:34
kad sam napravio drugo selo imao sam 670 stanovnika