View Full Version : Farmanje MH
je li moguce proci nekaznjeno ako se farma MH prvi dan ;)
jer kada novi server pocne svi su pod protekcijom, jedino MH nije, a vidim da raja farma vec u prvim satima, ne vjerujem da napadaju oaze :p
sta je ovo na forumu danas :lol3:
je li moguce proci nekaznjeno ako se farma MH prvi dan ;)
jer kada novi server pocne svi su pod protekcijom, jedino MH nije, a vidim da raja farma vec u prvim satima, ne vjerujem da napadaju oaze :p
sta pricas gluposti ?:bum:
danas moderatori imaju mnogo posla sve vas koji ste stavili ove teme i ovako glupa i nejasna pitanja ih bi vas :bum:
samo da se anarh pojavi ce da vas lesi:)
jeli se ovaj napio....hehehehe ili ga je neko jako jako jako jako lupio po glavi :bum::bum:
mislim da je pitanje sasvim jasno, a za spam bi trebale uslijediti rigoroznije sankcije
fake stahor
23.05.08, 12:13
covjek pita fino jel se moze MH napadati a da se ne dobije ban, sta tu ima nejasno. Usput da kazem da i mene to zanima ;)
kada probas da napadnes MH pise ti kao da je on banovan
odnosno pise "igracu Multihunter je zabranjen pristup igri ili tako nesto"
Sta se bolan glupiras nista te ne razumij:lol6::lol5::rolleyes:em
Eto kad tebe banuju na travianu ti ne mozes nista graditi mozes samo slati poruke a onim igracima koji hoce da tebe napadnu pise da se ne moze vojska poslati u napad. Znam jer sam ja sebe jednom namjerno banovao
halooo vidis li ti sta pises:lol:
Eh sada spektakl.. kao prvo.. ovo je najglupnje pitanje koje sam u zivotu vidio.. kako ces farmati mh na novom serveru kada nema niko vojske.. mh kada napravi acc taj se acc automatski banuje jer taj acc sluzi samo za primanje poruka i odgovaranje na poruke.. samo nekada.. u nekim ludim situacijama mozes profarmati mh.. svako farmanje multihuntera ti je ban ingame..
@Ricky taj potpis smanji da ti ga ne ukidam beze
@ ostatak spamer grupe.. imam vas na oku ;)