View Full Version : S kim mi ovo igramo?
Pozdrav prije svega...
Kada slucajno covjek dodje do nekih informacija, zapita se s kim (protiv koga) on ustvari igra i kome se sve dopusta da igra ovu igru i sto je najgroznije ko su MULTIHUNTERI .
Ja znam da se ne moze provjeravati svaki igrac pojedinacno (nidje veze), ali evo mala pomoc da se dobije ukupna slika. Ovo su sve igraci koji igraju na s1 a vjerovatno i na drugim serverima.
ZNAM da cete ovo obrisati kao sto ste jutros i vjerovatno banovati... al sta ima veze.. nek ljudi vide :)
http://img133.imageshack.us/img133/623/skimigramozd6.jpg
p.s. Ovdje (http://rapidshare.com/files/118697501/Travian_KS.zip.html) mozete skinuti ove screenshotove.
TheOldNite
30.05.08, 19:45
Auuuu....
Samo se pitam da li je ovo istina!!!
Auuuu....
Samo se pitam da li je ovo istina!!!
Jok eto ja izmisljao... I jos brisu ovu temu bez obrazlozenja, ne zakljucavaju...
ja vjerujem da je ovo istina...
Ovo sve mi se gadi afere multihuntera ztaradjivanje nijemaca na nama davanje banova i td. Nema stvarno smisla da nastavim ovo igrat
sta oceikavat od srba sramota teska ;)
ajde posalji link do tog...!
ajde posalji link do tog...!
Ovo je vise tema, nije jedna. Ja sam izdvojio samo najbolje :)
P.S. treba sifra za pristup ovom forumu...
Al da znas, da se neko trudio nije mogao ovo falsificirati, ako nista vidi im rangova i avatara...
???????????????:confused:
Ovo je vise tema, nije jedna. Ja sam izdvojio samo najbolje :)
P.S. treba sifra za pristup ovom forumu...
Al da znas, da se neko trudio nije mogao ovo falsificirati, ako nista vidi im rangova i avatara...
ma sta pricas?! daj link...!
ja cu se registrovati!
Hajde da svi radimo na tome, sa njima se nevredi raspravljati, oni su podmukle kurve, koje su nastale od nase krvi i mesa
Da razjasnimo nesto , 28. juna 1439. su izginuli svi srbi osim izdajnika Vuka Brankovica koji je junacki pobjegao ispred turskih (balijskih???) maceva i da nije bilo tog junaka od borca srba nebi nigdje ni bilo , toliko o "njihovoj" krvi i mesu.
Druga stvar ako je ovo tacno o MH na s1 ja momentalno napustam travian.ba
Hajd sada vi ostali se malo smirite, ovo nije tema da se neko prepucava, psuje ili izrazava svoja nacionalna obiljezja i prepucavanja, nego je samo da se vidi sta se radi.
Zbog takvih ce obrisati temu, a i dokazujete da ste isti ko i oni.
борг слабо слушаш исторују,иди поново на часове али си близу,
и да знаш није се само бранковић извукао са косова,тај податак не знаш.и годину си профулао
настави да слушаш историју:(
Moderatori,Multihunteri, Floosh jel vas STID!!!!
P.S. Pitanje za Floosha (ipak je Game Admin) Na osnovu cega birate MultiHuntera
:lol3: :lol6:
To samo potvrdjuje predhodno navedeno....
A evo ti http://kraljevinasrbija.createmybb.com/ da vidis da ne lazem.
и да знаш није се само бранковић извукао са косова,тај податак не знаш.и годину си профулао
jesi li siguran???
Zbog ovakvih postajem Nacionalista i pocinjme da hejtam
svi ste postali zarazeni ovom igrom, evo ovom prilikom jebem mamu svima nadleznima i nek me banuju i sa igre i sa foruma dozivotno, pun mi vas je kurac retardi jebeni, SVI MARS, i izadjite ponekad iz kuce vidite sunce malo MORONCINE :bum::bum::lol:
јесам,,,,,добар си али си мало фулао
п.с.ов не може да се казни зато што није ИНГ ово је форум,,,,
а као на другим форумима нема вријеђања других националности,како смо културни
E necemo vise o tome od sada na ovom forumu sam samo zbog Spama (na jestu gdje predvidjen) i FanArtra i jos nesto za mene ste svi isti i Flosh i Junior Member
свифт, мени је жао ако си сам те увриједио,али нисам мислио,
ја сам само мислио да га исправим за онај нетачан податак што је борг написао,
као прво погрешио је годину,а и оно што сам друго навео је исто нетачно,,,,
Немој да пишеш нешто што не знаш
svi ste postali zarazeni ovom igrom, evo ovom prilikom jebem mamu svima nadleznima i nek me banuju i sa igre i sa foruma dozivotno, pun mi vas je kurac retardi jebeni, SVI MARS, i izadjite ponekad iz kuce vidite sunce malo MORONCINE :bum::lol:
a sta ti radis sada na forumu:bum: sto nisi izasao iz kuce nago tu sjedis i kao ti pametan:lol6:
свифт, мени је жао ако си сам те увриједио,али нисам мислио,
ја сам само мислио да га исправим за онај нетачан податак што је борг написао,
као прво погрешио је годину,а и оно што сам друго навео је исто нетачно,,,,
Немој да пишеш нешто што не знаш
Ma ne govorim ja nista o tebi ja govorim opcenito al nemoj te brate da se hejtamo beze ...
Ma ne govorim ja nista o tebi ja govorim opcenito al nemoj te brate da se hejtamo beze ...
moramo se hejtati! kad si ti groove street a ja u trecem gradu! :mad:
:lol3:
a sta ti radis sada na forumu:bum: sto nisi izasao iz kuce nago tu sjedis i kao ti pametan:lol6:
borg ja mislio ti neki pametan kad ono ti si ovdje najgluplji, drug mi polao link teme na msnu majmune retardirani... sta je bojis se floosh-a ulizujes mu se, znas sta i ti i floosh mozete da ga poflautate i flautate i tako citav dan, a onda mozes da das flooshu da te jebe u supak. posto ti se ocigledno toliko dopada... majmune
borg ja mislio ti neki pametan kad ono ti si ovdje najgluplji, drug mi polao link teme na msnu majmune retardirani... sta je bojis se floosh-a ulizujes mu se, znas sta i ti i floosh mozete da ga poflautate i flautate i tako citav dan, a onda mozes da das flooshu da te jebe u supak. posto ti se ocigledno toliko dopada... majmune
rijecnik pametnog covijeka, svaka cast , klanjam ti se , idolu moj , legendo , sve naj:bum::bum:
ја не мрзим никога,али оно што је најгоре оваквих ствари имаш са свих страна тако да није сада фино од неких људи да се као праве културни и да немају појма,да ли се вријеђа на серверу или не то је најгоре,,,,,
и сто људи горе пишу као,,,,МА ДА ШТА ОЧЕКУЈЕШ ОД СРБА
а такви су као људи свети,,,,ма дај бураз то је нагоре,,,,
и то највише исфурава.....
1389. год- Косовска битка
Zasto to ljudi radite ....zasto ...pa da vas pitamo jesmo li mi to zasluzili da gledamo necije ispade i prepucavanja ....mislim da cemo se svi slozit i da necete pisat poslije ovog mog komenentara te tako pokazat da ste vi ustvari igraci traviana a ne ljudi koji su se dosli prepucavat na bilo kojoj osnovi ....;)
>budimo ljudi rasmislimo o svojim postupcima a ne sirit mrznju i netrpeljivost ....
Tako reci brate,
vidimo se u paklu :)
Ovdje sam samo zbog spama i FanArta
Travian me ne zanima............................................ ...........Nek ga igraju nijemci...... Sta dobije pobjednik travijana????
Nervni Slom i racun od 4000 eura za zlato nemam namjeru punit dzepove Svabama
:bum:
rijecnik pametnog covijeka, svaka cast , klanjam ti se , idolu moj , legendo , sve naj:bum::bum:
ne pravi sebi idole, nemoj im se klanjati niti im sluziti... zapamti to :bum:
:bum:
ne pravi sebi idole, nemoj im se klanjati niti im sluziti... zapamti to :bum:
jesi li ikada cuo za rijec "ironija" ?
A sto vam treba to djecije i papansko prepucavanje? Kvarite ozbiljnu temu.