PDA

View Full Version : dvorac



GENERALISIMUS
10.06.08, 18:43
e ovako ako imam u jednom selu dvorac na stepenu 20 da li je moguce izgraditi jos jedan dvorac u istom selu :confused::confused:

Basketball Master
10.06.08, 18:45
Ja mislim da nije moguce!!!

armin11
10.06.08, 18:47
Nein
es ist no iposimble

GENERALISIMUS
10.06.08, 18:48
moze li neko od admina potvrditi

Dark force
10.06.08, 18:49
Valjda ne moze:confused:Pa vidi ako imas dvorac na stepenu 20 mozes li izgraditi jos jedan..Ako ne mozes ne mozes ako mozes mozes:king:

GENERALISIMUS
10.06.08, 18:52
pa dajte ljudi nemojte spamat hocu tacan odgovor:(:(

Dark force
10.06.08, 18:54
Pa nek se moderatori jave ja sam rekao sto znam ako ista znam:spam1:

IrFaN
10.06.08, 18:56
Valjda ne moze:confused:Pa vidi ako imas dvorac na stepenu 20 mozes li izgraditi jos jedan..Ako ne mozes ne mozes ako mozes mozes:king:

GENERALISIMUS pa dajte ljudi nemojte spamat hocu tacan odgovor

Pa kakvo spamanje pravo ti covjek kaze:lol5:

Dark force
10.06.08, 19:05
Barem nesto znam idi salji poruku podrsci ili salji poruku moderatorima :lol5:Nemam ideja a hocu da ti pomognem,ali ovome sa slikom CELZIJA necu da pomognem:lol3:

necolino
10.06.08, 19:07
Samo je moguce imate vise sklonista dva skladista i silosa od gradjevina...dvoca dva je nemoguce...on i oznacava glavno selo

GENERALISIMUS
10.06.08, 19:11
moze li bilo ko nadlezan da potvrdi

GENERALISIMUS
10.06.08, 19:20
sorry nisam nasao moze lock;)

MasterChiron
10.06.08, 19:33
Ne mozes..-.- LOCK