PDA

View Full Version : rusenje ambasade



GENERALISIMUS
11.06.08, 23:17
e ovako imam u selu ambasadu i dvorac sta ce biti sa dvorca ako srusim ambasadu
plizz help hitno mi treba odgovor:(:(

NoName
11.06.08, 23:19
kakve veze ima ambasada sa dvorcem ? :)
Rushi samo,nema veze sto pise u preduslovima da je potrebna za dvorac ;)

AdmirHD
11.06.08, 23:19
Nista,Dvorac ce ti ostat ali zasto bi rusio onda ne mozes ulazit u alijansu;)

GENERALISIMUS
11.06.08, 23:35
imam 3 sela:):)

ps:josh malo i 4

GENERALISIMUS
11.06.08, 23:46
ok dobio sam odgovor moze lock;)

Legija
12.06.08, 00:07
Ti si smotan za to!

MasterChiron
12.06.08, 00:30
Ti si smotan za to!

Opomena za vrijedjanje...
@Generalisimus: Koristenje pretrage i citanje FAQ-a nikog nije ubilo, praktikuj to u buduce.Hvala..Lock