PDA

View Full Version : nestala gradjevina



Ramones
18.12.09, 14:17
Pozdrav.

Server - s1.ba - IGN: Ramones

Desila mi se cudna situacija u roku od par sati u 003+ selu mi je "nestalo" 37 popa .

To se vidi i po statistikama:

Sinoc sam imao :

003.+ 521

a danas

003.+ 484

U selu mi fali samo pijaca i to 3 lvl tako da nije moguce da ta 3 lvl nose 37 popa, pod napadima nisam bio jednostavno je pijaca nestala.

p.s. pisao sam i na podrsku koja mi je kazala da se obratim MH a MH jos nije procitao poruku.

Molio bih vas da mi se sto prije javite i vidite u cemu je problem.


Stanje je isto od 07:00 ...

Poz

Dinko

Lord-
18.12.09, 14:20
možda te je neko katao

ivan11
18.12.09, 14:23
daj nam ss(screnshot) pa da vidimo.možda je bug ili nešto.kad daš ssbolje ćemo znat

_DiNo_
18.12.09, 15:06
mozda te je multihunter kaznio

Ramones
18.12.09, 15:55
možda te je neko katao
Prije komentara procitaj post


daj nam ss(screnshot) pa da vidimo.možda je bug ili nešto.kad daš ssbolje ćemo znat

SS cega da postam ?


mozda te je multihunter kaznio

Da kaznio me i odblokirao preko noci a ja o tome nisam imao pojma , bas je to.

MOlio bi nekoga od travian tima da mi odgovori ukoliko je prijavljen ovakav bug ranije. Hvala

vikiiing
18.12.09, 15:58
Pa ako te je odblokirao i kaznio to nije nikakav bug :diploma:

Lina
18.12.09, 16:37
Pozdrav.

Server - s1.ba - IGN: Ramones

Desila mi se cudna situacija u roku od par sati u 003+ selu mi je "nestalo" 37 popa .

To se vidi i po statistikama:

Sinoc sam imao :

003.+ 521

a danas

003.+ 484

U selu mi fali samo pijaca i to 3 lvl tako da nije moguce da ta 3 lvl nose 37 popa, pod napadima nisam bio jednostavno je pijaca nestala.

p.s. pisao sam i na podrsku koja mi je kazala da se obratim MH a MH jos nije procitao poruku.

Molio bih vas da mi se sto prije javite i vidite u cemu je problem.


Stanje je isto od 07:00 ...

Poz

Dinko


strpi se, mh će ti odgovoriti :) ili još bolje piši adminu na adresu: admin@travian.ba

Ramones
18.12.09, 17:55
Pa ako te je odblokirao i kaznio to nije nikakav bug :diploma:

ma pametnica moja mala, sjedni 5 :)


strpi se, mh će ti odgovoriti :) ili još bolje piši adminu na adresu: admin@travian.ba


Hvala, nadam se da ce uskoro . .

p.s. a pisat cu i flooshu ako se MH ne javi do veceras

Ramones
19.12.09, 09:09
Nakon 12 sati cekanja dobio sam ovaj odgovor . . .


Multihunter
RE: pozdrav
jučer
22:36:47
po cemu si zakljucio da nedostaje populacija?

Od ovog odgovora proslo je jos 09:35 minuta. Zaista su azurni MH, s obzirom da je i pticama na grani jasno da se radi o nekom bugu MH vjerovatno ne zele da provedu pola vikenda razmisljajuci kako da ga poprave ali to opet nije fer prema igracima prije svega prema meni jer ja necu sam dizato ponovo pijacu u 003 sela dok mi se ne odgovori na postavljeno pitanje.

I da, da zalbe idu na drugu adresu ali ovaj post nemoj ( Lina ili ko vec ureduje) nemoj brisati jer je rijec o bug-u koji se moze desiti bilo kome u igri.:(



evo i SS mada ne znam SS cega da napravim za ovo . . .

http://img684.imageshack.us/img684/2596/prikaz1.png (http://img684.imageshack.us/i/prikaz1.png/) http://img684.imageshack.us/img684/prikaz1.png/1/w751.png (http://g.imageshack.us/img684/prikaz1.png/1/)

http://img17.imageshack.us/img17/9683/prikazsela1.png (http://img17.imageshack.us/i/prikazsela1.png/) http://img17.imageshack.us/img17/prikazsela1.png/1/w414.png (http://g.imageshack.us/img17/prikazsela1.png/1/)

http://img705.imageshack.us/img705/8808/prikaz3.png (http://img705.imageshack.us/i/prikaz3.png/) http://img705.imageshack.us/img705/prikaz3.png/1/w721.png (http://g.imageshack.us/img705/prikaz3.png/1/)

te statistike na tsu i updejtovane za 18.12.

http://img709.imageshack.us/img709/8074/stast1812.th.png (http://img709.imageshack.us/i/stast1812.png/)


Svi ovi SS su sinoc poslani i MH mada sve to oni vide ako zele da gledaju.

Lina
20.12.09, 01:10
gle mh ti ne može vidjeti zašto je tebi nestala građevina :), može vidjeti po izvještajima jel možda bilo kakvog katanja na tebe i to je to, zato ako želiš da dobiješ bolji odgovor piši adminu
admin@travian.ba

Ramones
20.12.09, 09:13
MH kaze da je sve ok i da on ne vidi nista cudno sto je u selu bez napada nestalo 37 popa . . . srecom pa je nestala gradjevina samo pijaca. Pisao sam i Flooshu pa cemo da vidimo.
Dinko

MARYNOM
24.12.09, 13:20
imao sam ja slićan slućaj ali je meni
dual neznam zašto rušio konjušnicu
raspitaj se
pitaj sittere ili duala za to
lako moguće da ih je nešto puklo pa su se malo igrali

prolaznik
07.03.10, 19:44
Imam slican problem.U gradjevinama nemam nikako dvorca.Nemam drugih sela..
Do cega bi moglo biti da nema dvorca u mogucnosti da ga pravim-podizem...
igrac amir123....selo Ami...145:60


Hvala na odgovorima
pozzz

Lina
07.03.10, 19:53
Imam slican problem.U gradjevinama nemam nikako dvorca.Nemam drugih sela..
Do cega bi moglo biti da nema dvorca u mogucnosti da ga pravim-podizem...
igrac amir123....selo Ami...145:60


Hvala na odgovorima
pozzz

da li si u tom selu napravio možda već rezidenciju? :razmislja:

Plavuša
07.03.10, 19:57
da li si u tom selu napravio možda već rezidenciju? :razmislja:
Preduvjeti:
Veleposlanstvo razina 1, Glavna zgrada razina 5

:brao2: nešto nema od preduvjeta





a ovaj prvi..juce bila subota..mora da pijan srusio koju gradevinu u gl zgradi:brao2:

prolaznik
07.03.10, 20:02
da li si u tom selu napravio možda već rezidenciju? :razmislja:

Ima vec rezidencija na trecem stepenu u selu.

Lina
07.03.10, 20:04
Ima vec rezidencija na trecem stepenu u selu.

e ako si već napravio rezidenciju, onda ne možeš imati i dvorac, dvorac radi u nekom od drugih sela koje budeš gradio :)

Linuxx
13.03.10, 14:37
Imam slican problem.U gradjevinama nemam nikako dvorca.Nemam drugih sela..
Do cega bi moglo biti da nema dvorca u mogucnosti da ga pravim-podizem...
igrac amir123....selo Ami...145:60


Hvala na odgovorima
pozzz


Ima vec rezidencija na trecem stepenu u selu.


e ako si već napravio rezidenciju, onda ne možeš imati i dvorac, dvorac radi u nekom od drugih sela koje budeš gradio :)


Ali pazi kada gradio drugo selo.. Ako zelis da ti to 2. selo bude glavni grad izgradi dvorac a ako zelis ostaviti 1. selo kao GG ili zelis neko iduce selo stavit za GG onda u 2. selu gradi rezidenciju. :)

Lazljivica
13.03.10, 18:42
I meni se slichno desilo...
statistiku najnaprednijih pogledala sam i imala sam 2209 poena...
dolazim kuci iz shkole i ono ima 1800 i neshto...ne sjecam se tachno...:razmislja:

3r0X
15.03.10, 19:21
I meni se slichno desilo...
statistiku najnaprednijih pogledala sam i imala sam 2209 poena...
dolazim kuci iz shkole i ono ima 1800 i neshto...ne sjecam se tachno...:razmislja:

pa to je zato sto te neko prestigao :biggrin:

MARYNOM
15.03.10, 23:20
I meni se slichno desilo...
statistiku najnaprednijih pogledala sam i imala sam 2209 poena...
dolazim kuci iz shkole i ono ima 1800 i neshto...ne sjecam se tachno...:razmislja:

pa to je zato sto te neko prestigao :biggrin:
ma vidis da kaze da su joj se smanjili poeni
meni se nije dogadjalo to
ali znam da se smanjuju kad gradis zitna polja
jedino tako ako si sagradila dobar broj zitnih polja

hid
16.03.10, 10:44
ma vidis da kaze da su joj se smanjili poeni
meni se nije dogadjalo to
ali znam da se smanjuju kad gradis zitna polja
jedino tako ako si sagradila dobar broj zitnih polja

daj ne prosipaj se,:sejofloosh2:, kod najnaprednijeg sedmice se broje rangovi koje "preskocis" tj. napredujes i za koliko si se rangova "podigao",eh sad su nju prestigli tj. napredovali su vise od nje pa je zato ona spala na rang listi igraca a samim tim i izgubila te "poene" za najnaprednijeg sedmice...... :citaj: nadam se da si skonto....

MARYNOM
16.03.10, 19:18
daj ne prosipaj se,:sejofloosh2:, kod najnaprednijeg sedmice se broje rangovi koje "preskocis" tj. napredujes i za koliko si se rangova "podigao",eh sad su nju prestigli tj. napredovali su vise od nje pa je zato ona spala na rang listi igraca a samim tim i izgubila te "poene" za najnaprednijeg sedmice...... :citaj: nadam se da si skonto....

jako dobro samo meni nikada nisu pali ti poeni osim u slućaju gradnje žitnih polja

hid
16.03.10, 23:42
jako dobro samo meni nikada nisu pali ti poeni osim u slućaju gradnje žitnih polja

jedino rjesenje na tvoj problem je to sto se gradnjom zitnih polj ne dobija pop (tek od sestog lvl-a),pa zato i nisi napredovao,neko te je pretekao ......

MARYNOM
18.03.10, 11:21
pa to i kazem
jesu mene pretekli ali mi bodovi nisu znatno padali
jer kad sam igrao sa rimljanima dizao sam ta zitna polja i kad sam ga napravio
pali su bodovi za cca 30-40
ali nikad vise
nego sam dobio po 100-200 za 1 pop
jbg. to u startu

Demoley
13.09.10, 21:09
I meni je nestala kasarna i mjesto okupljanja a i sada kad gradim mogu samo jednu građevinu praviti a za drugu su radnici ko zauzeti iako imam dovoljno ress.

Jovan
13.09.10, 21:27
I meni je nestala kasarna i mjesto okupljanja a i sada kad gradim mogu samo jednu građevinu praviti a za drugu su radnici ko zauzeti iako imam dovoljno ress.

Zgrade ti je neko srušio katapultima, ne verujem da je u pitanju bug. Proveri izmeštaje i vidi imaš li napada s katapultima.

A oko radnika, može se gradi samo jedna po jedna građevina. Izuzetak su rimljani; oni mogu da zidaju jednu zgradu u centru sela i resursn polje istovremeno.