PDA

View Full Version : WW



mexican_rey_Mysterio
13.06.08, 16:03
Gdje se može odnosno na kojim se kordinatama može se izgradit WW
samo tražim odgovore od onih koji znaju
P.S. ali nemojte da vidim koji :spam::spam::spam::spam::spam:

emir_king
13.06.08, 16:16
ww se gradi u natarskom selu jer tamo vec postoji ww na lvl 0 i to je preduslov za veliko skladiste i veliki silos
zadovoljan?

mexican_rey_Mysterio
13.06.08, 16:17
samo se može tamo izgradit i nigdje drugdje

emir_king
13.06.08, 16:19
da upravo tako a da ja pitam moze li se koristiti golda da se odma zavrsi lvl cuda ? jer tamo pise da ne radi samo za rezidenciju i dvorac?samo onako iz radoznalosti ne gradim ga ja al sam planiro

cezarxxx
13.06.08, 16:20
da da bi gradio svjetsko cudo moras uzeti selo nataru a kao sto je emir rekao tamo vec postoji svjetsko cudo na levelu 0 i ti ako imas resa nadogradjes ga na veci lvl a to selo sto uzimas to moze biti bilo koje selo od natara ali ne mozes u natarskom glavnomg gradu iz razloga sto se glavni gradovi ne mogu osvajati izvinjavam se zbog:spam:a

vahidfff
13.06.08, 16:23
da upravo tako a da ja pitam moze li se koristiti golda da se odma zavrsi lvl cuda ? jer tamo pise da ne radi samo za rezidenciju i dvorac?samo onako iz radoznalosti ne gradim ga ja al sam planiro

ja mislim da ne mozes ni za WW ni za veliki silos i skladiste

cezarxxx
13.06.08, 16:27
da ja mislim takodjer jer je to nesto slicno rezidenciji ili dvorcu gdje se ne moze koristiti zlato za zavrsavanje gradnje

MasterChiron
13.06.08, 16:41
Svako pitanje o WW objasnjeno po 10 puta, narocito ovo, koristi pretragu. Lock

mexican_rey_Mysterio
13.06.08, 16:41
ok može lock