View Full Version : Igranje za zlato ( hr-ba )
pozz
ima li tko da želi igrat na hr serveru preko mog linka za zlato a ja ču na ba serveru preko njegovog linka
ako netko želi neka mi se javi na pp
( nadam se da ovdje ovo spada )
A kako mislis za zlato igranje
Kakvo selo trazis?
Dark force
16.06.08, 15:04
Nije!!!
Ne dobijas tako zlato!
Moras staviti link ili poslati E-mail kao pozivnicu
Phoenixich
16.06.08, 15:04
Da se registrujes preko njegovog linka, znaci kad ti dobijes 75 stanovnika od dobija, ja mislim, 20 zlatnika.
Da se registrujes preko njegovog linka, znaci kad ti dobijes 75 stanovnika od dobija, ja mislim, 20 zlatnika.
Tako je...al svima je bezveze igra,ja slao jaranima,jedva do 20 stanovnika i napuste,a ja ko debil slao :bum:
:mad:
ja dan nekome moj link da se rega preko njega da ja dobijem gold i on meni da svoj link sa ba servera da on dobije gold
( pa obadvoje igramo malo pomalo )
:lol4:
ev tebi moj link, daj ti meni svoj
http://www.travian.ba/?uc=ba3_10600
sry bilo mi mrske preko PM
ja sam tako 17 ljudi rego cetvero ih je naguralo do 75
ajde šta se brinete preči ču 75 popa u 10ak dana
evo moj link za vahidfff
http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_6222
eto ja se regao
nick: vahidfff
nadam se da si i ti na moj link
eto ja se regao
nick: vahidfff
nadam se da si i ti na moj link
jesam , no nesmiješ iskoristit onih 35 početnih golda prije nego što dođeš do 75 populacije da dobijem gold
jesam , no nesmiješ iskoristit onih 35 početnih golda prije nego što dođeš do 75 populacije da dobijem gold
znaci ne mogu upotrijebiti one goldove
nisam to znao, prvi put cujem
King_Of_Rome
16.06.08, 15:28
hocu i ja da pocnem da igram na hr!!
http://www.travian.ba/?uc=ba3_3678
evo i vama moj linkl
ja cu da se regam na sve linkove ako se i vi budete preko mog regali
jesam , no nesmiješ iskoristit onih 35 početnih golda prije nego što dođeš do 75 populacije da dobijem gold :lol6::lol6::lol6:
Sta,pricas bolan nemoj se gubiti! Mozes potrositi zlato,slobodno,a tebi kad on napuni 75 ces dobiti 20 zlata,potrosio on,ne potrosio ti ces dobiti zlata !
nemanja 94
16.06.08, 16:13
Ma MoŽe Se 75 Stanovnika Nagurati Sa Rimaljnima Za 3 Dana U Prosijeku Ja Kada Sam PoČinjao Na Ba1 Sam Za 3 Dana Imao 80 Stanovnika Prvi Dan Sam Uspio 25 A Ostalo Otprilike NeŠto Tako Negdije ViŠe Negdije Manje
Blackermaster
16.06.08, 16:20
Ma MoŽe Se 75 Stanovnika Nagurati Sa Rimaljnima Za 3 Dana U Prosijeku Ja Kada Sam PoČinjao Na Ba1 Sam Za 3 Dana Imao 80 Stanovnika Prvi Dan Sam Uspio 25 A Ostalo Otprilike NeŠto Tako Negdije ViŠe Negdije Manje
Moze ako imas alijansu da naguras 80 staovnika za 3 dana a bez podrske je nemoguće jer nemože se napuniti toliko skladiste i silos,to si dobro rekao da možes prvi dan 25 mogu u ja 30 tako što ću da samo gradim rudike zeljeza i žitarice pa onda malo kasarna,ali meni je ovaj tvoj post cisti spam :bum::bum::bum::bum:
ja mislim da ne mozes za bas tri dana
evo ja sam na ba3 za 6 dana naguro 72 stanovnika sa Rimljanima
sa Teutoncima bi mozda i mogo ali sa Rimljanima i Galima nikako