PDA

View Full Version : Odbrana: cvijetkocano [SK] vs. toto [BIH TT 2]



zalosno
24.01.10, 09:59
Hmmm ni sam ne znam kako da pocnem s ovim HOF-om. Dali da prvo stavim logove, ili da kazem da je SK dokazao kako su smijena ally,Obrisano ili da kazem da su nas uhvatili nespremne par puta i skatali neke igrace koji ne igraju vec mjesec dana (pozeri klikaju)...

Ma ev ici cemo tim redoslijedom:

Prvo logovi:

Cika cimac:
http://travilog.org.ua/ba/6877098/742ce09cbe3918545a4d4e3c28fe96a8/2/1 :aaaa:

onda 6x katanje, zapravo pokusaj:
http://travilog.org.ua/ba/6865753/e29e8e5d32c38320cef577c01324ef75/2/1

pa 4x acoddd:
http://travilog.org.ua/ba/2305462/951a2e3aad050e6340f2d9c4d452357f/2/1

pa 3x luzer:
http://travilog.org.ua/ba/7288504/fcb64d496662d1a4d75453d0896121bc/2/1

Drugo:
Ovo kad neko pogleda kaze da deff nije kao kod BAD-a ali da je dovoljan da zaustavi jedan od najvecih offova na serveru, ALI...
Uvijek ima ono ali :D a to je da je cvijetko juce poslao napad, a onda je toto banovan , i onda je odbanovan nekada sinoc, tako da nije ni kruzna isla za deff, pa su se onda ubacili i ova dvojica s katama. Smijesno al' fakat.Editovano

Trece:
Skatali ste neke igrace koji ne igraju neko vrijeme i onda se k****** da skatate svaku noc po neki nas grad. OK jest istina ali i mi smo skatali neke vase gradove sa +/- pa nikom nista nismo govorili.

I tako to biva kad se previse sniva :dailine:

Ocekujemo novi vas potez Obrisano...

Srdjan
24.01.10, 11:15
Zalbe na multihuntera se salju adminu na mail... Obrisao sam ti ovo sve u vezi MH !

ble!
24.01.10, 11:24
BiH TT razbija :)) jest da je poginulo dosta deff-a,al neka...lakše klikat deff neg off

meRabaa
24.01.10, 11:34
BIH TT najjaci ne k***e se ni malo kao pojedini na ser nisam vidio do sad ni jedan takav slucaj raja suti i klika. svaka cast za deff nije bio kao BAD al je dovoljno da se zalijepi jedan od najjacih offova :)))

Bumbar
24.01.10, 11:44
BIH TT najjaci ne k***e se ni malo kao pojedini na ser nisam vidio do sad ni jedan takav slucaj raja suti i klika. svaka cast za deff nije bio kao BAD al je dovoljno da se zalijepi jedan od najjacih offova :)))
jos ako je istina da je toto bio banovan nakon sto su poslani napadi i sve do sinoc 23h nije bio odbanovan ,plus da su defana dva igraca dok je bio on banovan onda nije isla kruzna za def nego su radili telefoni!!!sta reci???SVAKA CAST!!!!

Armin_666
24.01.10, 11:51
da istina je... nije bilo niti jedne MM poruke ..... sve je išlo preko štele :D whahaha

bizmark
24.01.10, 11:55
ajde nek ste i vi sasrecom nakon 20 izgubljenih gg gradova, jedan off od SK ufatili :D ali nekako mi je ovo cudno sto je cvjetko isao sam ???

Anakin
24.01.10, 11:58
TOTO je rekao cvjetku da ce mu se jednoga dana usetat u selo sa katama,pa su ovi jedva docekali da ga prijave MH....i istina , bio je banovan,osim toga branjena su jos neka sela.....a sama cinjenica da su odmah prijavili MH to sto je TOTO rekao pokazuje kolko nas se boje....

i evo jos jednom moja omiljena pjesmica za mog druga CECENA

jedan mali te-te
zgazio vas sve
sad vas niko ne-ce
uzalud vam, ble!

Bumbar
24.01.10, 12:05
ajde nek ste i vi sasrecom nakon 20 izgubljenih gg gradova, jedan off od SK ufatili :D ali nekako mi je ovo cudno sto je cvjetko isao sam ???

hajd svega ti reci kojih 20 gradova su ljudi izgubili!!eto ja licno ne bih dao bad za 20 tt alijansi ali vi iz sk stalno nesto folirate ostale nipodastavate radite ispod zita nesto.covjek je rekao da ste skatali west djevojka ne igra odavno ,tudjina i kojih jos 18 gradova????i bas me interesuje zasto ste fejkali tt alijanse onu noc kad je ff napadala na bad???kazu da su tako sprecavali da posalju def badu mada o tome nije bilo ni govora,bad je imao dovoljno svog defa!!!i zar nisu vecinom pocisceni sk +- gradovi!!!

cecen
24.01.10, 12:12
TOTO je rekao cvjetku da ce mu se jednoga dana usetat u selo sa katama,pa su ovi jedva docekali da ga prijave MH....i istina , bio je banovan,osim toga branjena su jos neka sela.....a sama cinjenica da su odmah prijavili MH to sto je TOTO rekao pokazuje kolko nas se boje....

i evo jos jednom moja omiljena pjesmica za mog druga CECENA

jedan mali te-te
zgazio vas sve
sad vas niko ne-ce
uzalud vam, ble!

samo ti pjevusi tek smo poceli a u ostalom jedan off manje vise a naravno sto se tice bana uzmi procitaj pravila tamo ti sve pise ako hoces mogu ti i ja naci to pravilo gdje jasno stoji da se nesmije prijetiti na bilo koji nacin preko img poruke

druga stvar savaka cast na defu i na doceku :brao:

Bumbar
24.01.10, 12:16
samo ti pjevusi tek smo poceli a u ostalom jedan off manje vise a naravno sto se tice bana uzmi procitaj pravila tamo ti sve pise ako hoces mogu ti i ja naci to pravilo gdje jasno stoji da se nesmije prijetiti na bilo koji nacin preko img poruke

druga stvar savaka cast na defu i na doceku :brao:

Posteno!!!

soe
24.01.10, 12:24
lijepo je vidjeti da od komunisticko tetejskog sukoba, kraj jos nije na pomolu i da ce tu biti jos dobrih tema za maltretiranje po forumu :biggrin:

spaho
24.01.10, 12:25
samo ti pjevusi tek smo poceli a u ostalom jedan off manje vise a naravno sto se tice bana uzmi procitaj pravila tamo ti sve pise ako hoces mogu ti i ja naci to pravilo gdje jasno stoji da se nesmije prijetiti na bilo koji nacin preko img poruke

druga stvar savaka cast na defu i na doceku :brao:

Ko djeca mala,mama mama on meni psuje..hehe
bas zalosno ako je tako bilo....

Anakin
24.01.10, 12:26
samo ti pjevusi tek smo poceli a u ostalom jedan off manje vise a naravno sto se tice bana uzmi procitaj pravila tamo ti sve pise ako hoces mogu ti i ja naci to pravilo gdje jasno stoji da se nesmije prijetiti na bilo koji nacin preko img poruke

druga stvar savaka cast na defu i na doceku :brao:
pokrij se,i suti....

ble!
24.01.10, 12:31
de malo komentarišite napad i odbranu,a ne opet prepucavanje "ja sam SK(Serbian Kingdom)" ili "ja sam BiH TT (Bosnian and Herzegovian Travian Team)"..recite da je dobar off i da je superioran deff :P

Nevermind
24.01.10, 12:33
pozz...evo samo da kazem par stvari...licno ja sam iz bihtt ally i mislim da SK ima jako dobrih off-ova i da su pokazali da su jaka ally medjutim nije ni bihtt za bacit i mozda vi niste upuceni ali mi i wingovi smo jako slozna ally a SK trazi dlaku u jajetu da banaju nase igrace ... naime mislim da je jako dobar bio off i deff isto ali ima jos do kraja servera pa ce vrijeme pokazati svoje !

lutajuci_udarac
24.01.10, 12:34
ovako svaka čast na deff-u, mislim da nije bilo teško pogodit gdje idu pravi napadi jer je toto bio pod banom, nekih 4-5 sati i odmah je naša akcija upropaštena, znaci

kada je toto dobio ban SVI SU PRESTALI fejkat, svi su prestali slat prave napade na igrača toto ( po onom što je poslano već bilo je lahko skontat )

znaci, nek se toto zahvali mh-u što nije otišao na 0, jer da ga nije blokirao s ovim deff-om se ne bi mogao odbranit, znam šta je i kolko je još off-a trebalo da ide na njeg

za cimaca vjerujem da se brzo opravlja, znam ga u dušu a i BiH TT želim brz oporavak i ovog deff-a i off-a da i vas vidimo u akciji ...

p.s. nemojte biti sigurni da je ovo najveći off :)

cimac
24.01.10, 12:37
samo ti pjevusi tek smo poceli a u ostalom jedan off manje vise a naravno sto se tice bana uzmi procitaj pravila tamo ti sve pise ako hoces mogu ti i ja naci to pravilo gdje jasno stoji da se nesmije prijetiti na bilo koji nacin preko img poruke

druga stvar savaka cast na defu i na doceku :brao:

samo da se i ja pridruzim cestitkama ...svaka cast na deff :(

taj off je iskatao vise od pola bih tt ..od cropopa pa do obicnih sela(kao sto svi znaju) bilo je vrijem da se zaustavi i taj off ....mada svi znaju da sk ima 10x vise off :funny:

Bumbar
24.01.10, 12:44
ovako svaka čast na deff-u, mislim da nije bilo teško pogodit gdje idu pravi napadi jer je toto bio pod banom, nekih 4-5 sati i odmah je naša akcija upropaštena, znaci

kada je toto dobio ban SVI SU PRESTALI fejkat, svi su prestali slat prave napade na igrača toto ( po onom što je poslano već bilo je lahko skontat )

znaci, nek se toto zahvali mh-u što nije otišao na 0, jer da ga nije blokirao s ovim deff-om se ne bi mogao odbranit, znam šta je i kolko je još off-a trebalo da ide na njeg

za cimaca vjerujem da se brzo opravlja, znam ga u dušu a i BiH TT želim brz oporavak i ovog deff-a i off-a da i vas vidimo u akciji ...

p.s. nemojte biti sigurni da je ovo najveći off :)

cuj mh ga spasio a banovan bio do neka doba????kakva ti je to logika carsijaneru hahahaha(cuj carsijaner,iz koje carsije si:))pa ljudi kazu nisu mogli poslati def zbog bana a ovo sto je ostalo iza cvjetka zakucalo bi jos jedan off,znaci da nije bio banovan logika govori bilo bi vise defa!!!

lesinarbl
24.01.10, 12:46
ovako svaka čast na deff-u, mislim da nije bilo teško pogodit gdje idu pravi napadi jer je toto bio pod banom, nekih 4-5 sati i odmah je naša akcija upropaštena, znaci

kada je toto dobio ban SVI SU PRESTALI fejkat, svi su prestali slat prave napade na igrača toto ( po onom što je poslano već bilo je lahko skontat )

znaci, nek se toto zahvali mh-u što nije otišao na 0, jer da ga nije blokirao s ovim deff-om se ne bi mogao odbranit, znam šta je i kolko je još off-a trebalo da ide na njeg

za cimaca vjerujem da se brzo opravlja, znam ga u dušu a i BiH TT želim brz oporavak i ovog deff-a i off-a da i vas vidimo u akciji ...

p.s. nemojte biti sigurni da je ovo najveći off :)



da i fino odradjena akcija dva lika se fejkaju na jednog ide pravi napad :))

koja su to sela jos branila kad ovo je bilo vise na silu da se ne fejka toliko i da se odmah salju napadi 19 sati jel tako ??

pa tesko skontati gde idu napadi

svaka cast na deff-u :)

_WOLLF_
24.01.10, 12:54
:brao2::brao2: ljudi smijesni ste ..
ne mozete nikako porediti ovaj deff sa deffom BADa, pogledaj te samo broj heroja, totu je branilo 14 heroja, a ovo nije prvi put da se desava da mh odradjuje poso za sk, bilo je toga i prije...

lutajuci_udarac
24.01.10, 12:54
cuj mh ga spasio a banovan bio do neka doba????kakva ti je to logika carsijaneru hahahaha(cuj carsijaner,iz koje carsije si:))pa ljudi kazu nisu mogli poslati def zbog bana a ovo sto je ostalo iza cvjetka zakucalo bi jos jedan off,znaci da nije bio banovan logika govori bilo bi vise defa!!!


iz kakanjske sam čaršije :)
e pa nije ti dobra logika ... sve što kažem na forumu istina je, išli bi off-ovi koji su kao i cimac i ne bi se odbranili ... :)


je li brži deff ili kate ? skontaj molim te

sabanezi
24.01.10, 13:01
Dobar docek, kako je islo preko IGM, super se i iskupilo deffa.. Toto:brao:

Sta reci - malo je tu ovnova bilo ;)




A nemojte pricati o prekrsajima pravila jer CECEN-u, moze se TOTO blockirati, ali neki SK-ovac ne moze!
Znam o cemu pricam, jer sam dobio IGM poruke ˝prijeteceg sadrzaja˝ koji je vas igrac uputio TT-jcu, a nije blockiran zato sto MH smatra da to nije prijetnja.. Kao sto JA i mislim veci dio servera ne smatra prijetnjom to proci cu ti kroz sela katama!








.

Bumbar
24.01.10, 13:06
iz kakanjske sam čaršije :)
e pa nije ti dobra logika ... sve što kažem na forumu istina je, išli bi off-ovi koji su kao i cimac i ne bi se odbranili ... :)


je li brži deff ili kate ? skontaj molim te

prvo nemate nijedan jos toliki off to je cinjenica.imaju jos sars i dzoni ali ni blizu toliki.drugo koliko znam sve ofove niko ne salje na jednog igraca tako da ne vjerujem da bi na njega poslali sve te :)silne ofove a da nije banovan doslo bi makar jos toliko defa i sta onda???gora bruka kakanjac moj lijepi:)))ako je od 23 sinoc lik skupio toliko defa sta bi bilo da je imao citav dan ili da su poslali kruznu???Sto ne cestitate i ne sutite malo pun vas je forum i kad gubite!!!do kada mislite poraze pokusavati pretvarati u pobjede???nista nikad niko dobro ne odradi nego ste izgubili zbog vise sile???lik banovan citav dan a mh vas ostetio,ne mogu da vjerujem dokle ide izvrnuta logika!!!mislim da bi toto trebao da se javi da nam kaze sta se dogadalo jer po tebi kakanjac ispade da sve ostale moze spasiti samo neki zli mh ili neka prirodna nepogoda!!!i neka onda toto napise pismo zahvale mh a i ti mu kakanjac pomozi:)))

lutajuci_udarac
24.01.10, 13:21
prvo nemate nijedan jos toliki off to je cinjenica.imaju jos sars i dzoni ali ni blizu toliki.drugo koliko znam sve ofove niko ne salje na jednog igraca tako da ne vjerujem da bi na njega poslali sve te :)silne ofove a da nije banovan doslo bi makar jos toliko defa i sta onda???gora bruka kakanjac moj lijepi:)))ako je od 23 sinoc lik skupio toliko defa sta bi bilo da je imao citav dan ili da su poslali kruznu???Sto ne cestitate i ne sutite malo pun vas je forum i kad gubite!!!do kada mislite poraze pokusavati pretvarati u pobjede???nista nikad niko dobro ne odradi nego ste izgubili zbog vise sile???lik banovan citav dan a mh vas ostetio,ne mogu da vjerujem dokle ide izvrnuta logika!!!mislim da bi toto trebao da se javi da nam kaze sta se dogadalo jer po tebi kakanjac ispade da sve ostale moze spasiti samo neki zli mh ili neka prirodna nepogoda!!!i neka onda toto napise pismo zahvale mh a i ti mu kakanjac pomozi:)))


pogledaj moj prvi post i vidi ko nije čestitao ;)
još jedan ovakav off koji bi sigurno išao probio bi deff

a deff vam je skoro sav mogao da stigne, pa ko to ima udaljen od tota više od 10 sati a da ima 2-3k deff-a ?
možda par igrača

p.s. pomažem samo igračima koji su zaslužili to ;)

Bumbar
24.01.10, 13:26
pogledaj moj prvi post i vidi ko nije čestitao ;)
još jedan ovakav off koji bi sigurno išao probio bi deff

a deff vam je skoro sav mogao da stigne, pa ko to ima udaljen od tota više od 10 sati a da ima 2-3k deff-a ?
možda par igrača

p.s. pomažem samo igračima koji su zaslužili to ;)

ovo p.s.nisam razumio

lutajuci_udarac
24.01.10, 13:35
ovo p.s.nisam razumio

nije do mene onda :)


smiješni smo jer smo se zakucali čini mi se prvi put sa off-om a katama je drugi ili treci put :)

još jednom čestitam i necu više da komentarišem na ovu temu !

poz

SAMSUNG
24.01.10, 13:35
oups...sta bi???

svaka cast na doceku... lijepo su se nalijepili...
samo jos da priznaju da je ovo najveci off u SK i to je to... jer cvetkocano je najveci offer cuo sam... al jbg..i najboljim se to desava... u svakom slucaju... izgleda da se TT-ejci bude... bit ce jos zabave....

cimac
24.01.10, 13:42
oups...sta bi???

svaka cast na doceku... lijepo su se nalijepili...
samo jos da priznaju da je ovo najveci off u SK i to je to... jer cvetkocano je najveci offer cuo sam... al jbg..i najboljim se to desava... u svakom slucaju... izgleda da se TT-ejci bude... bit ce jos zabave....

ma slabo si cuo kakav ja i offer :gohan:

ja sam ti poper :D

od danas sam deff igrac:violina:

ble!
24.01.10, 13:42
pogledaj moj prvi post i vidi ko nije čestitao ;)
još jedan ovakav off koji bi sigurno išao probio bi deff

a deff vam je skoro sav mogao da stigne, pa ko to ima udaljen od tota više od 10 sati a da ima 2-3k deff-a ?
možda par igrača

p.s. pomažem samo igračima koji su zaslužili to ;)

koliko si u procentima siguran da ima samo par igrača koji su udaljeni od tota 10 sati? ja ti mogu nabrojati jedno 20 ljudi čiji deff nije mogao stići

Cossack
24.01.10, 13:50
Jao sto vas ljudi zaljepise :(
Iskreno na ovakav off sam ocekivao mnogo vise ovnova...posebno jer je drug cvjetko u pitanju! :D Ocito da ste podcjenili BiH TT :brao: Niko ne spori da imate jos ovakvih a sigurno i jacih offova ali je takodjer nesporno da su vas tetejci u ovoj akciji poljepili samo tako! :opala:
Ako nista drugo sljedeci put umjesto 2 igraca fejkajte njih 4 ili 5 :D

Samche
24.01.10, 13:53
Sta reci svaka cast za deff i off je dobar
Samo da kazem SK Serbian Kingdom BiH TT Bosna i Hercegovina Travian Team i zato se i vodi raT :D

SAMSUNG
24.01.10, 13:54
Sta reci svaka cast za deff i off je dobar
Samo da kazem SK Serbian Kingdom BiH TT Bosna i Hercegovina Travian Team i zato se i vodi raT :D

SK - "ne znači ništa" ali se izgovara sa strahopoštovanjem.


a ne Serbian Kingdom kako navodite...

Arcadius
24.01.10, 14:07
ma slabo si cuo kakav ja i offer :gohan:

ja sam ti poper :D

od danas sam deff igrac:violina:



Ja sve kont'o ti "pro", a ti mrtvi poper, i jos pored toga i napad izveo amaterski :brao2: :brao2:

cimac
24.01.10, 14:10
Ja sve kont'o ti "pro", a ti mrtvi poper, i jos pored toga i napad izveo amaterski :brao2: :brao2:

a pisaj ga desi se ...odlucih se sad na deff.pa reko da zabijem off :brao2:

haris_20_
24.01.10, 14:45
cestitam na deffu ono da bi SK probio deff kod arkadiusa ,smjesno je a mislio sam da se rokate sa TT om ali vidim da kopate nos i na nasim kordinatama uzeli ste dolinu pasaluku danas mislim da to nije pametna stvar,i haubica je pokusao pa se pokajao !!!
koliko vidim ni TT nije jos za odbacit

lutajuci_udarac
24.01.10, 14:56
cestitam na deffu ono da bi SK probio deff kod arkadiusa ,smjesno je a mislio sam da se rokate sa TT om ali vidim da kopate nos i na nasim kordinatama uzeli ste dolinu pasaluku danas mislim da to nije pametna stvar,i haubica je pokusao pa se pokajao !!!
koliko vidim ni TT nije jos za odbacit

oaza je morala past :)
shabanu za crop :)

lesinarbl
24.01.10, 14:57
Ja sve kont'o ti "pro", a ti mrtvi poper, i jos pored toga i napad izveo amaterski :brao2: :brao2:

to to i jos oce satnu evo mu znas sta!!!amater jedan pravice on meni deff...

pa i budala bi skontala gde ide napad... fejkas jednog a ide napad na drugog ...

sa onim prvim ima nnp !!!

htio se momak kaze zakucati i jbga sad je neko drugi na redu toliko od cvjetka i njegovog off-a :)

a da SK nema vise offova ovolikih ipak to samo cimac moze imat!!!


oaza je morala past :)
shabanu za crop :)

da ako je iz gg sta hoce on....jel njemu iz gg??


nema ljutnje gg ima prioritet i to BAD mora da skonta!!

cuj pa pravi je papak ako mu ne da dolinu ccc :)

lutajuci_udarac
24.01.10, 15:01
da ako je iz gg sta hoce on....jel njemu iz gg??


nema ljutnje gg ima prioritet i to BAD mora da skonta!!

cuj pa pravi je papak ako mu ne da dolinu ccc :)

rekao sam ja, bolje oaza vec selo :alkohol:

haris_20_
24.01.10, 15:02
rekao sam ja, bolje oaza vec selo :alkohol:

hahahah kako ste jaki :D:D

cimac
24.01.10, 15:04
to to i jos oce satnu evo mu znas sta!!!amater jedan pravice on meni deff...

pa i budala bi skontala gde ide napad... fejkas jednog a ide napad na drugog ...

sa onim prvim ima nnp !!!

htio se momak kaze zakucati i jbga sad je neko drugi na redu toliko od cvjetka i njegovog off-a :)

a da SK nema vise offova ovolikih ipak to samo cimac moze imat!!!


pa ja sam trazio satnu za deff ..ebo off nece vise moj acc vidjeti sjekiru samo koplje ide sada :brao2::brao2:

Ann1
24.01.10, 15:12
Svaka cast na deffu nek ste i vi zakucali nekoga dosta ste se stekali, ajd sad opet klikcite deff svaki put kada iskupite malo vise deffa posle toga ide 5 gg skatano pa se branite jednom kao i svaki put. Znaci to dokazuje da ste ulozili opet sav deff kao i na Alix-u prva dva puta pa ste posle toga izgubili krsh sela a i to. Znaci poenta sada ste glineni golubovi opet. A i ovaj pametni koji ga je prijavio za pretecu poruku dzaba nas sjeba i ostade im nesto deffa i nismo nista uradili sa tim banom . Sam vam govorio da cekate da svi ispalimo pa da ga onda prijavite... stvarno nemate pojma o parcovluku kako se to radi.

PS. i ciganluk je dio igre tako da ne kukajte! Mi smo makar gospoda pa ne pretimo pa ne mozete da prijavite.

ownedstyle

Srdjan
24.01.10, 15:17
Bravo BiHTT ... Samo tako ... SK je sada u definitivnom raspadu... Brise se cimac i pola SK sa njim (iz povjerljivih izvora saznajem) Obrisaste nam SK :(

:brao2::brao2::brao2:

Jest fazon kad se zakuca jedan od najjacih offera ... Ali 1 off skoro nista ne znaci... :)

Anakin
24.01.10, 15:19
Svaka cast na deffu nek ste i vi zakucali nekoga dosta ste se stekali, ajd sad opet klikcite deff svaki put kada iskupite malo vise deffa posle toga ide 5 gg skatano pa se branite jednom kao i svaki put. Znaci to dokazuje da ste ulozili opet sav deff kao i na Alix-u prva dva puta pa ste posle toga izgubili krsh sela a i to. Znaci poenta sada ste glineni golubovi opet. A i ovaj pametni koji ga je prijavio za pretecu poruku dzaba nas sjeba i ostade im nesto deffa i nismo nista uradili sa tim banom . Sam vam govorio da cekate da svi ispalimo pa da ga onda prijavite... stvarno nemate pojma o parcovluku kako se to radi.

PS. i ciganluk je dio igre tako da ne kukajte! Mi smo makar gospoda pa ne pretimo pa ne mozete da prijavite.

ownedstyle
ajd bgt ne izvaljuj se....cestitaj fino na defu i nemoj da vrijedjas....deff je skupljan za 6-7 sati,a da nije bilo bana nebi bilo ovih 50-ak hiljada nego bi bilo 150-ak...

cimac
24.01.10, 15:25
ajd bgt ne izvaljuj se....cestitaj fino na defu i nemoj da vrijedjas....deff je skupljan za 6-7 sati,a da nije bilo bana nebi bilo ovih 50-ak hiljada nego bi bilo 150-ak...

reci mu The_Avenger :brao2::brao2: ne zna on :opala:

_WOLLF_
24.01.10, 15:28
ajd bgt ne izvaljuj se....cestitaj fino na defu i nemoj da vrijedjas....deff je skupljan za 6-7 sati,a da nije bilo bana nebi bilo ovih 50-ak hiljada nego bi bilo 150-ak...

bas tako, a ko je kriv sk-u sto ima se njihova taktika sa banom osvetila...

Anakin
24.01.10, 15:33
KVIZ PITANJE:


Kome ide satna u SK???:spam1:

lesinarbl
24.01.10, 15:35
KVIZ PITANJE:


Kome ide satna u SK???:spam1:

hahaha pa onaj sto vam je iskatao 10 sela hahahahah :)


jes smijesan kako to nisi znao hahahaha :D

Anakin
24.01.10, 15:36
hahaha pa onaj sto vam je iskatao 10 sela hahahahah :)


jes smijesan kako to nisi znao hahahaha :D
ajd mi molim te nabroj tih 10 sela....ajd molim te...

lesinarbl
24.01.10, 15:56
ajd mi molim te nabroj tih 10 sela....ajd molim te...

iz koje ally glavne ili wingova :brao2:

Anakin
24.01.10, 15:59
iz koje ally glavne ili wingova :brao2:
IZ glavnih aly....BIH TT,BIH TT 2,u wingovima ste katali ljude koji ulaze na acc jednom sedmicno i time se hvalite.....I west odavno ne igra aktivno,tako da vam i to nije neko katanje....jedino za koje vam skidam kapu je ono kad ste katali tudjinja....

lutajuci_udarac
24.01.10, 16:24
IZ glavnih aly....BIH TT,BIH TT 2,u wingovima ste katali ljude koji ulaze na acc jednom sedmicno i time se hvalite.....I west odavno ne igra aktivno,tako da vam i to nije neko katanje....jedino za koje vam skidam kapu je ono kad ste katali tudjinja....

de se dogovorite :)


Jučer, 04:01
sabanezi

U kojem wingu se neko nasao da crveni ili pak pozuti? Nije se taj rodio jos, niti ce kad, taman bio #No1 na serveru!!!!

to je dio post-a :)

p.s. cimac rekoh ti ja da je najbolje akcija na tudjina ... bega organizovao :D :D

cimac
24.01.10, 16:27
Bravo BiHTT ... Samo tako ... SK je sada u definitivnom raspadu... Brise se cimac i pola SK sa njim (iz povjerljivih izvora saznajem) Obrisaste nam SK :(

:brao2::brao2::brao2:

Jest fazon kad se zakuca jedan od najjacih offera ... Ali 1 off skoro nista ne znaci... :)


de se dogovorite :)


Jučer, 04:01
sabanezi

U kojem wingu se neko nasao da crveni ili pak pozuti? Nije se taj rodio jos, niti ce kad, taman bio #No1 na serveru!!!!

to je dio post-a :)

p.s. cimac rekoh ti ja da je najbolje akcija na tudjina ... bega organizovao :D :D


nema sta bega :D jos malo odo u penziju a ti preuzmas kordinatora off moze tak :gohan:

sabanezi
24.01.10, 16:31
Svaka cast na deffu nek ste i vi zakucali nekoga dosta ste se stekali, ajd sad opet klikcite deff svaki put kada iskupite malo vise deffa posle toga ide 5 gg skatano pa se branite jednom kao i svaki put. Znaci to dokazuje da ste ulozili opet sav deff kao i na Alix-u prva dva puta pa ste posle toga izgubili krsh sela a i to. Znaci poenta sada ste glineni golubovi opet. A i ovaj pametni koji ga je prijavio za pretecu poruku dzaba nas sjeba i ostade im nesto deffa i nismo nista uradili sa tim banom . Sam vam govorio da cekate da svi ispalimo pa da ga onda prijavite... stvarno nemate pojma o parcovluku kako se to radi.

PS. i ciganluk je dio igre tako da ne kukajte! Mi smo makar gospoda pa ne pretimo pa ne mozete da prijavite.

ownedstyle

Djes' ti glineni, nisam te prepoznao :D

Sta ste sto skatali? Tudjina i Westa.. To je 10-20 gg-ova, pa dobro vrijede decki mnogo stas..
Nego bolan poklopi se i nijedne ne pricaj. Prvo koliko vidim upucen si u igru kao ja u pravljenje aviona.

Da docekali, jbg stas, cak i spije pocele da rade ;)

Ciganluk je uvjek bio odraz licnosti pojedinaca, bas mi je zao ljudi s kojima se takvi poput tebe druze u RL, gledajuci samo kako ce kome noz u ledja zabiti!!!

I molim SVE TT-jce da se sklone s foruma, pustite ih kraju, jer kako ono se kaze, ko visoko leti - nisko pada!

lutajuci_udarac
24.01.10, 16:36
nema sta bega :D jos malo odo u penziju a ti preuzmas kordinatora off moze tak :gohan:

pustit cu te da organizuješ još ovu večeras akciju ;) ;)
onda taman u farsi proslavimo ponzionisanje i mlade snage preuzimaju :D :D

Ann1
24.01.10, 17:23
Djes' ti glineni, nisam te prepoznao :D

Sta ste sto skatali? Tudjina i Westa.. To je 10-20 gg-ova, pa dobro vrijede decki mnogo stas..
Nego bolan poklopi se i nijedne ne pricaj. Prvo koliko vidim upucen si u igru kao ja u pravljenje aviona.

Da docekali, jbg stas, cak i spije pocele da rade ;)

Ciganluk je uvjek bio odraz licnosti pojedinaca, bas mi je zao ljudi s kojima se takvi poput tebe druze u RL, gledajuci samo kako ce kome noz u ledja zabiti!!!

I molim SVE TT-jce da se sklone s foruma, pustite ih kraju, jer kako ono se kaze, ko visoko leti - nisko pada!

Djesi odrazu licnosti, mozes li mi biti idiol?
Sta cu, ja sam upucen tek toliko da vidim dnevnu situaciju svaki dan, sta ce biti u buducnosti to se samo vi mozete zamlacivati i mastati. I sto se tice ciganluka, boli me uvo neces mi doci na slavu care a ni taj sto je banovan. Tako da ciganluk u igricama podrzava! Sto se tice real life to je druga prica. Jesam li vam ja kriv sto vi ovu igricu shvatate previse ozbiljno a ne kao igricu? Tako da ko vam je kriv sto se lozite, a neznate da plivate.

PS. Zato ja najvise gotivim lutajuci_udarac jer je najveci prevarant na igrici!

E.D.O
24.01.10, 17:40
Muhamede halal ti pita ako treba spahtla da sastruzes ovo sa zidina uzet cu ja koju iz pekare pa ti fedexom poslat :wutra:

ps. ...TTjci nemojte se palit tako lako pustite ih neka pisu sta oce!

Jos jednom Svaka cast Toto sa velikim S.


PoZz

lutajuci_udarac
24.01.10, 19:07
Djesi odrazu licnosti, mozes li mi biti idiol?
Sta cu, ja sam upucen tek toliko da vidim dnevnu situaciju svaki dan, sta ce biti u buducnosti to se samo vi mozete zamlacivati i mastati. I sto se tice ciganluka, boli me uvo neces mi doci na slavu care a ni taj sto je banovan. Tako da ciganluk u igricama podrzava! Sto se tice real life to je druga prica. Jesam li vam ja kriv sto vi ovu igricu shvatate previse ozbiljno a ne kao igricu? Tako da ko vam je kriv sto se lozite, a neznate da plivate.

PS. Zato ja najvise gotivim lutajuci_udarac jer je najveci prevarant na igrici!

Vodolija je spremna da promjeni bezbroj razlicitih uloga i da upotrebi mnoga sredstva prije nego sto ostvari svoj cilj. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Nakon dugogodisnjeg zivota sa jednom Vodolijom -- damom, covjek objasnjava prijatelju svoju fascinaciju: "Znas, Ona (Vodolija) je spremna i sposobna da promijeni sve na sebi, cak i ceo svet oko sebe, ali ne i da promeni svoj cilj. To je nevjerovatno

znači nije do mene, do horoskopa je :D :D

i ja tebe volim :D ali shomac mi je u srcu :D

za sk sve :)

CA_15
30.01.10, 12:11
cvijetkocano svaka cast, evo vec drugi server na kojem momak ima najjace offove (ba2 i ba1) a na ba4 proslom se nije mnogo proslavio ali i ovo je za svaki respekt....

markov
01.02.10, 01:22
cimac pa ti imas i fun club na travijanu na travijanu :))) ljudi te prate po serverima :D

CA_15
01.02.10, 13:05
cimac pa ti imas i fun club na travijanu na travijanu :))) ljudi te prate po serverima :D

tesko je njega ne primjetiti.... a naravno da sam fan svih onih koji igraju ne zaleci vojsu...

a markov i tebe znam, bili smo zajedno na s3, ja sam olem, sigurno si me upamtio, jer i ja kao i cvjetkocano ostajem uklesan u sjecanje :D bar mislim :)))))

cimac
01.02.10, 22:13
cvijetkocano svaka cast, evo vec drugi server na kojem momak ima najjace offove (ba2 i ba1) a na ba4 proslom se nije mnogo proslavio ali i ovo je za svaki respekt....

na s4 nisam igrao proslom ...neko mi je nick zloupotrebio :ramzes:

kennann
23.08.10, 01:06
buduci da je obicni server, moram pohvaliti deff ... napadac se istrosio i to ne malo ali deff je bio briljantan...

cestitke BH