PDA

View Full Version : .S1 ne postoji igrac



D.Lav
09.03.10, 16:28
ljudi sta je ba ovo sa s1. ???? ja bio na njega od jednom se promjenila slova od svega iz izbaci me iz accounta...i kad sada hocu da udem ne mogu jer pise da igrac ne postoji...sta je ba to?

Vidra53
09.03.10, 16:30
meni ista stvar na speed serveru

ijozef
09.03.10, 16:32
meni se isto desilo ali kad se restartuje komp pusti da se uđe

arme_bryant
09.03.10, 16:33
i meni..noge mi se odsjekle..evo uslo je,al grafika malo sranje

gerrard12
09.03.10, 16:35
meni uđe u acc al je font drugačiji

ora
09.03.10, 16:35
ma grafika uzas nije sranje bas uzas

haris_20_
09.03.10, 16:35
bolje je onako bilo samo usrase sa ovom grafikom :(

Lea
09.03.10, 16:36
Na svim serverima je tako, ne panicite ... Trebalo bi sad biti sve ok.

haris_20_
09.03.10, 16:40
Na svim serverima je tako, ne panicite ... Trebalo bi sad biti sve ok.

da ali su dosta manja slova ocoravit cu :D
bolje bi bilo da niste mjenjali

Palitelj
09.03.10, 16:44
koliko vidim dodaju se neke promjene na server primjetio sam pored imena sela glavu ili starjesine ili senatora ili poglavice ovisno o selu sigurno je zbog tog sve u k.

Ali
09.03.10, 16:44
Koji se genije ovoga dosjetio pa ovo je dno dna, neki serifni kondenzovani font plus grafika gora na IE kad zazumaš ako ovako ostane brišem se. Kuku nisu me dušmani obrisali fuuuujjj

NO_NAME
09.03.10, 16:44
I u mene nije htjelo uci na speed pa sam restarovao i sad hoce

Lord_Mire
09.03.10, 16:45
meni su samo slova drugacija !!! nezz sta se desava !!!:blowup::blowup::blowup:

VuK-SD
09.03.10, 16:47
http://img651.imageshack.us/img651/123/aaaaky.png

ovo je slika kako je sada oči me bole od ovog strašno :S

joj ljudi ja se tek prijavio bio ovih par noći ostajao da bih nešto napravio od acc šaljem napad izbacujeme i kaže

KORISNIČKO IME JE NEPOSTOJEĆE

aa i sad me boli glava od udaranja u zid

Spped
09.03.10, 17:00
Idite na njemacke servere sve je isto ko ovdje.A njemci udlucuju kako ce biti mi samo im dajemo pare :)

D.Lav
09.03.10, 17:03
joj sto me ovo nervira kad mi dodu usred servera i mjenjaju ga...sto ne mogu sacekati dok se jedan server ne zavrsi i onda sve promjene urade na njemu, ili jos bolje nek naprave test server na kojim ce ljudi reci jeli valja ili ne valja a ne da mi mjenjaju font kako one zele bolje da su dali opciju da ja mogu staviti font koji ja zelim

Lea
09.03.10, 17:04
Izgled slova mozete promijeniti na ovaj nacin:

Profil -> Grafički Paket -> Travian Standard -> Aktivirati -> Memorisati

Spped
09.03.10, 17:08
joj sto me ovo nervira kad mi dodu usred servera i mjenjaju ga...sto ne mogu sacekati dok se jedan server ne zavrsi i onda sve promjene urade na njemu, ili jos bolje nek naprave test server na kojim ce ljudi reci jeli valja ili ne valja a ne da mi mjenjaju font kako one zele bolje da su dali opciju da ja mogu staviti font koji ja zelim

to rade na svojim serverima npr:10x,3.5,3.6

sve se probaje kod njih

haris_20_
09.03.10, 17:22
Izgled slova mozete promijeniti na ovaj nacin:

Profil -> Grafički Paket -> Travian Standard -> Aktivirati -> Memorisati

odlicno :D hvala na info ...

VuK-SD
09.03.10, 17:24
ja sam primjetio da su dodali nove opcije kad odeš na mapu i naneseš miša na igrača ima slikica
koje je pleme

bolje da to obrišu a vrate nam normalna slova očime bole jbt :S

Neos
09.03.10, 17:26
Na svim serverima je tako, ne panicite ... Trebalo bi sad biti sve ok.

nije na svi mserverima meni je na itx(italijanski speed)sve normalno i slova su ok

haris_20_
09.03.10, 17:26
ja sam primjetio da su dodali novi to kad odeš na mapu i naneseš miša na igrača ima slikica
koje je pleme

bolje da to obrišu a vrate nam normalna slova očime bole jbt :S

eto rekla ti je lea kako vracas na staro:D

VuK-SD
09.03.10, 17:28
eto rekla ti je lea kako vracas na staro:D

e hvala joj :D
majkemi sad vidim tačno kolika je ovisnost moja o travianu ;)

Lea
09.03.10, 17:29
nije na svi mserverima meni je na itx(italijanski speed)sve normalno i slova su ok

Za bukvalce, na svim NASIM serverima. Za madjarske, italijanske, arapske, cileanske ocigledno ne znam. Update ce biti gotov za par minuta.