View Full Version : Greška u BA1
Primjetio sam grešku u ba1 u zadatcima
„U TRAVIAN-u se uvijek ima šta raditi. Dok čekate na Vašu novu vojsku izgradite jos po jednog drvosječu, rudnik gline, rudnik željeza i poljoprivredno imanje na stepen 1.”
uopće mi ne stiže to pojačanje a nisam ni poslo žito.:-/ da nije poginulo pojačanje na putu LOL
ja ne znam za taj zadatak, uopšte mi nije bio, sada u T4 su zadaci malo drugačiji, i uopšte ne dobiješ onog miša što se prije dobijao, niti moraš slati onih 200 žita što se prije slalo
Al piše:„U TRAVIAN-u se uvijek ima šta raditi. Dok čekate na Vašu novu vojsku izgradite jos po jednog drvosječu, rudnik gline, rudnik željeza i poljoprivredno imanje na stepen 1.”
EDIT:Oćeli neki admim neš uradit
jel neko primjetio da kad kliknete na statistike da sa strane to piše i tamo natari i to ... jel zna neko možda šta je to ??
koji ce nam vrag ekavica na ba serverima?? nisam nacionalist al upadne u oko... naisao sam na nekoliko mjesta gdje je ekavica
jel neko primjetio da kad kliknete na statistike da sa strane to piše i tamo natari i to ... jel zna neko možda šta je to ??
to ti je tako u t4...imas natarskih sela,odma na pocetku...http://forum.travian.ba/showthread.php?t=47308 , mislim da ima nesto o tome ovdje,ako nema,onda malo pretragu koristi..
koji ce nam vrag ekavica na ba serverima?? nisam nacionalist al upadne u oko... naisao sam na nekoliko mjesta gdje je ekavica
Kao sto i sam znas,ovo je prvi bosanski T4 server..i normalno je da ima gresaka,moguce da je namjerno tako,ali cisto sumnjam..pogledaj greske u prevodu na t3.6 pa ces vidjeti koliko su vremena ispravljali...
A sto se tice samog pitanja,naslova teme,to je moguce da je nekakva greska,ali neznam kako kad gore kaze da kod njega to nema..
Al piše:„U TRAVIAN-u se uvijek ima šta raditi. Dok čekate na Vašu novu vojsku izgradite jos po jednog drvosječu, rudnik gline, rudnik željeza i poljoprivredno imanje na stepen 1.”
EDIT:Oćeli neki admim neš uradit
pa nisi poslao žito neće ti ni doći radi dalje...jer tako je sl zadatak napisan jer se podrazumijeva da si poslao
sad sam obratio pažnju kad sam dizao na lvl 2, isto je i meni pisalo: dok čekam novu vojsku da dignem od svkog polja jedno na lvl2, al nije to toliko strašno, uglavnom miša nećeš dobiti, vjerovatno su u pitanju neke greške u prevodu