View Full Version : Trenutno stanje na serveru ~ rasprave
Ovdje mozete raspravljati o trenutnom stanju na serveru, iznijeti neke novosti ili svoje mišljenje o nekim situacijama.
Diskusija mora teći u skladu sa općim pravilima foruma (http://forum.travian.ba/announcement.php?f=2) i općim pravilima igre (http://www.travian.ba/spielregeln.php), svako odstupanje od istih bit će kažnjeno.
Od posebne je važnosti točka 1.3 općih pravila foruma.
§1.3 Objavljivanje koordinata, imena sela i imena igrača u izvještajima bez dopuštenja svih uključenih strana je zabranjeno.
pozz,šta legia po našim savezima traži članove,ne bira nego po redu šalje igm-ove:lol6:
pozz,šta legia po našim savezima traži članove,ne bira nego po redu šalje igm-ove:lol6:f
nešto je ta legija dobra...
Branitelj sedmice
Rang Alijansa Bodovi
1. IV.LEGIA 17009
Pljačkaš sedmice
Rang Alijansa Resursi
1. IV.LEGIA 3581033
hvala
Tatice, Legia je popunjena..
Imal tih bureka,nesto sam gladan..:shy:
Ima ima,bez brige,drago mi je da ste popunjeni da ne primamo više igm-ove da pređemo kod vas
lp
Znam da ti je zao sto nisi medju odabranim..
Do sad jedino Legia pokazuje znakove zivota, server mrtav.
Znam da ti je zao sto nisi medju odabranim..
Do sad jedino Legia pokazuje znakove zivota, server mrtav.
I meni je zao, cak sam doticnom igracu koj vrbuje za Legiju poslala svoj travijan CV u nadi da ce da mi posalje pozivnicu, medjutim on se vrlo nekulturno oglusio na moju molbu :mojati:. Izgleda da su mu drugi igraci iz ally u kojoj sam drazi :tuga:.
Pozdravi od • R™ • ally i igraca voodoo :pusa:
pozdrav kolegici priss, i na 10. jubilarno otvorenom savezu......:D, evo bureka tko za bureka pita XD sta ima raja? ma ubrzo ce se probuditi server nebudite pesimisti :D
mislim da netko više nema imanja za sadit krumpire,možda se varam,ipak samo legija igra ovaj server
netko i to mora biti, poper ne poper u svakom slucaju ubijam XD
mislim da ce i sutra netko ostati bez imanja :D
sv. Djordje
08.08.11, 15:28
Da i ja probam koje slovo napisati. Pozz za sve igrace traviana.
Ohohooho gospon Thor jesu li pocele prave delozacije kod vas :hitna: ili je rijec samo o otimanju hljeba od sirotinje :jede:
ma to je malo zagrijavanje :D
sv. Djordje
08.08.11, 21:40
Boga mi kako je ova moja kolegica voodoo krenula da kuca po ovom forumu uskoro ce joj trebati manikir, sve ce nokte upropastiti.:turpija:
sv. Đorđe
Boga mi kako je ova moja kolegica voodoo krenula da kuca po ovom forumu uskoro ce joj trebati manikir, sve ce nokte upropastiti.:turpija:
sv. Đorđe
hahaaa, mislis da nije vec koji slomila. dovoljno sto klika po travku sad jos i forum ! XD
Svratih samo da pozdravim raju s prosle cetvorke ... Ima li Legiona u zivotu ? FANTOM , LEGION EX BA4
ZZZZ za raju daj imal kakvoga rokanja ovdje ili se pucamo onako bez ovaj server
ZZZZ za raju daj imal kakvoga rokanja ovdje ili se pucamo onako bez ovaj server
koliko vidim ovi r simaju, a moji (bzb) i legion kao nesto laganini rokaju! XD
koliko vidim ovi r simaju, a moji (bzb) i legion kao nesto laganini rokaju! XD
Jooj moj ti, da znas da si u pravu :mojati:, al mi iz R-a smo zato super organizovani :vegeta:. Svaki dan imamo tematske veceri. Veceras cemo raspravljati o strategijama u razvoju pletenja i vjestine heklanja. A tek za sutra se planira ozbiljna diskusija na temu sim city-a, pa bi ovom prilikom voljela, u ime nasih saveza, da tebe kao kompetentnu osobu pozovem da nam odrzis jedno predavanje :diploma:. Nadam se tvom skorom i pozitivnom odgovoru :shy:.
sv. Djordje
16.08.11, 23:37
Slažem sa sa voodoo, evo recimo ja sam naučio plesti priglavke i pape i to sa manjim utroskom vunice.:shy: Nemojte misliti da mi iz R nista ne radimo, spremamo se za zime, jer ce u ovom serveru najzanimljivije biti u zimu, a tada vojska bez vuneni čarapa ne može dobro ratovati.
sv. đorđe ba4
Jooj moj ti, da znas da si u pravu :mojati:, al mi iz R-a smo zato super organizovani :vegeta:. Svaki dan imamo tematske veceri. Veceras cemo raspravljati o strategijama u razvoju pletenja i vjestine heklanja. A tek za sutra se planira ozbiljna diskusija na temu sim city-a, pa bi ovom prilikom voljela, u ime nasih saveza, da tebe kao kompetentnu osobu pozovem da nam odrzis jedno predavanje :diploma:. Nadam se tvom skorom i pozitivnom odgovoru :shy:.
haha, o heklanju bi i mogao odrzati predavanje, ali vi imate kompetetnije osobe u vezi sim citanja tako da sam ja beba za njih XD
Sklopise se neki NNP-ovi :asko:... Sta li ce sad biti? Glasno se pitam kako nam saigraci iz BZB reaguju, cujem iz pouzdanih izvora da na nivou saveza planiraju promjenu imena u OBZB (Ostaćemo Bez Zuba Braćo) :bup:...
woooooooooooooooooooooooooooouw stvarno ste močni,10 saveza skupa protiv 3, čak bi rekao da ste neustrašivi i vrlo hrabri
woooooooooooooooooooooooooooouw stvarno ste močni,10 saveza skupa protiv 3, čak bi rekao da ste neustrašivi i vrlo hrabri
Hmmm... slaba ti racunica: nije bas 10 na 3, jesi li se ti to toliko uplasio da i duplo vidis neke ally :haha:? A Travijan je strategijska igrica, a vasa (BZB-a) strategija je za sada 0 bambija :sipak:.
užasno sam se uplašio, mislim da je ovaj nap pokazatelj nečijeg straha ali ne našeg. nema potrebe za nekim omalovažavanjima samo sam očekivao da će biti ravnopravan rat sa 3 strane bar dok se ne uzmu artevi al dobro, i ovako će bit zanimljivo i očekujem dobar fajt makar je server sam po sebi daleko nadosadniji koji sam do sad igrao,nijedna koalicija nije do sad ništa pokazala osim par offera u individualnim akcijama
lp
Vidim na serveru nista novo ... forum standardno u zivotu drzi nekoliko optimista.
pozdrav za sve od Antix - a ...:kava:
Sklopise se neki NNP-ovi :asko:... Sta li ce sad biti? Glasno se pitam kako nam saigraci iz BZB reaguju, cujem iz pouzdanih izvora da na nivou saveza planiraju promjenu imena u OBZB (Ostaćemo Bez Zuba Braćo) :bup:...
hahahaa, pa da se bojimo miseva nosili bi macke sa sobom XD, sta reci na vasu sramotu mi se mozemo i s kolicinom nositi, jer 90% igraca na serveru ne znaju igrati!
server sam po sebi daleko nadosadniji koji sam do sad igrao,nijedna koalicija nije do sad ništa pokazala osim par offera u individualnim akcijama
lp
Podrzavam ali se i nadam da ce poslije artova malo zivnuti :(, a do tada mi jedina zanimacija ostaje da spamam po forumu i provociram vas iz BZB-a (s obzirom da ste samo vi jos aktivni ovdje):weeee:.
Podrzavam ali se i nadam da ce poslije artova malo zivnuti :(, a do tada mi jedina zanimacija ostaje da spamam po forumu i provociram vas iz BZB-a (s obzirom da ste samo vi jos aktivni ovdje):weeee:.
forum je bolji i od ostalih programcica :) hehe provociras, najgore je biti zavidan XD
hehe provociras, najgore je biti zavidan XD
Sta cu kad sam zavidne i prgave prirode pa kad vidim koliko ste efikasni nocima ne spavam :mig:.
Sta cu kad sam zavidne i prgave prirode pa kad vidim koliko ste efikasni nocima ne spavam :mig:.
ni ja ne bi spavao na tvom mjestu :D
Nesto su se svi ucutali na ovom forumu :(. Stanje na serveru, ovo-ono? Niko nista ne pise :razmislja:. Na +- koordinatama su delozacije u toku. BZB-ovci jeste li zivi??
Nesto su se svi ucutali na ovom forumu :(. Stanje na serveru, ovo-ono? Niko nista ne pise :razmislja:. Na +- koordinatama su delozacije u toku. BZB-ovci jeste li zivi??
pa jedino sam ja izgleda svaki dan na forumu, nema nikog drugog. zanimljivo sta jos 17 dana cekajuci arteve i ovako vise ne mogu hraniti deff a kamoli kasnije:D
i ovako vise ne mogu hraniti deff a kamoli kasnije:D
deff??? :shy:
deff??? :shy:
da deff, sta je to cudno?
da deff, sta je to cudno?
Apsolutno nista tu nije cudno :D.
opala, legijica se pokrenula,nešto sitno se crveni. možda žele koji offić izgubit taman pred arteve.:odiodi:
I ja bi ga cuvo da sam do sada skato 2 gg-a najmanje od legije
Koliko sam bio informisan cuo sam da si prije 3 sedmice mozda malo jaca i Orascice lupo i to dobro polupo jesam u pravu???
I siguran sam da je jos nekome gg planuo u to vrijeme
o pa to nije nap to je savezništvo, vidim da se zajedno napada:dance: samo pripazite i upozorite neke članove da se kod fejka šalje napad a ne pljačka. javite ako trebate još koji savez za suradnju pa ćemo vam naći po serveru nešto
bar se nešto pokrenulo na kraju krajeva
kume ako imaš viška hrane pošalji meni u crop, čestitke na hrabroj akciji katanja jednog supporta
o pa to nije nap to je savezništvo, vidim da se zajedno napada:dance: samo pripazite i upozorite neke članove da se kod fejka šalje napad a ne pljačka. javite ako trebate još koji savez za suradnju pa ćemo vam naći po serveru nešto
bar se nešto pokrenulo na kraju krajeva
kume ako imaš viška hrane pošalji meni u crop, čestitke na hrabroj akciji katanja jednog supporta
preljevaju mu se skladista eno sad sam mu bio na acc :lol3:
ooooo konacno stigli arti.... a niko se jos ne hvali :dance:
ooooo konacno stigli arti.... a niko se jos ne hvali :dance:
nemamo se sta hvaliti kad nitko ne cita osim nas par forum! :P
Ovdje vise niko ni ne pise :(... Kakav server takav i forum :lakunoc:
sv. Djordje
14.10.11, 19:07
pisao sam prije dva dana, nisu se udostojili da mi postave poruku.:) Uglavnom bilo je malo katanja pa je sada stalo, opet sve po starom.
theonigeorite
19.10.11, 19:27
:)
Smatram , da niste u pravu. Ja sam uvjereni . Ajmo o tome razgovarati . Napisi mi u PM , mi cemo govoriti .
Nemam puno da kazem, kao bivsi igrac i jedan od voda BZB dizem im kapu momci svaka cast digli ste se pokazujete koliko vrijedite i znate. Ostali R, Legija, Ngen nemam rijeci,osobno bi mene bilo stid igrati u tako nekom savezu 3/4 igraca imate na serveru i opet ne mozete jednom savezu nesto puno napraviti, offovi vam pohvatani, gradovi skatani a jos k tome opet napominjem cca 500 igraca sigurno imate manje vise nije vazno, protiv 60ak igraca i opet ste slabi. BZB je svojim postupkom dokazao da je vrijedan pobjede i da ako i ne uzmu taj WW oni su pobjednici to sto oni rade vrijedno je svake pohvale i svaki pravi igrac bi im skinuo kapu i naklonio se. To je bilo samo ukratko od mene.
LP Bare ex Thor
zar nije tuga kad nam nemoze citav server nista pa i MH mora da nas bije cc
BZB
zar nije tuga kad nam nemoze citav server nista pa i MH mora da nas bije cc
BZB
mislim da bi bio red da si i sami katamo ww jer oni nemaju vise s cim koliko mi se cini XD
iskreno nikad gluplji i dosadniji server nisam igrao..
iskreno nikad gluplji i dosadniji server nisam igrao..
Ne znam tko si ti al nitko nije imao sanse a ni znanja protiv bzb iako su bili nadbrojniji :D cestitam bzb nisam bas ocekivao pobjedu, ali znam biti ponekad skeptican ali vidim da sam bio u krivu !bravo!!
kako cu vratiti vojsku iz drugog sela...slucajno sam ih posla kao pojacanje
a mozda da restartirate forum za novi server, da mozemo i dalje ekipu tkz "pocetnike" malo uciti nekim stvarima!
Holly Tomb
21.07.12, 12:51
još nisam našao forum i server gdje nema bisera koji tvrde da nisu vidjeli dosadnijeg servera. :predaja:
da li ce uskoro restart foruma za novi server ?
desava li se sta na serveru?
Pamtim to kao da je bilo danas, kad ja travian forum bilo mjesto zabave, šege, smijeha,rivalstva.
A sad, a sad ko da je neko genocid izvrsio nad forumom i zavio ga u crno.
nisam bas posve izgubio nadu, ali ako se bude cekalo na naredni post po nekoliko dana, tad je bolje da foruma i nema
neka foruma pa makar se i prepucavali na njemu:spam:
slabo se komentiraju serveri
prije je sve bilo puno komentara
glupih i pametnih ludih