PDA

View Full Version : Rusenje rezidencije??



fudoATC
08.07.08, 20:11
Cao!
Ovako.., imam dva sela.., jedno u kojem je rezidencija na lvl 10 i odakle sam osnovao drugo selo. E ako pocnem rusiti rezidenciju ( da bi tu kasnije izgradio dvorac ) sta ce se desiti s mojim drugim selom?

veca_sa
08.07.08, 20:14
Cao!
Ovako.., imam dva sela.., jedno u kojem je rezidencija na lvl 10 i odakle sam osnovao drugo selo. E ako pocnem rusiti rezidenciju ( da bi tu kasnije izgradio dvorac ) sta ce se desiti s mojim drugim selom?


nista, neces ga izgubiti ne brini ;)

Black Phoenix
08.07.08, 20:15
Cao!
Ovako.., imam dva sela.., jedno u kojem je rezidencija na lvl 10 i odakle sam osnovao drugo selo. E ako pocnem rusiti rezidenciju ( da bi tu kasnije izgradio dvorac ) sta ce se desiti s mojim drugim selom?

Moj predlog:
Nemoj rusit rezidenciju (izgubio bi masu resursa) ne isplati se
U drugom selu napravi Dvorac (Palatu)

Srdjan
08.07.08, 20:21
Nemoj rusit rezidenciju nego u drugom selu dvorac ... poshto je to selo samo po sebi glavni grad dok ti ne proglasis drugo ...:bum:

srbiin
08.07.08, 20:24
srušiš je ako imaš gradbeni seh na 10 lvl:D:o:vik:

Srdjan
08.07.08, 20:28
srušiš je ako imaš gradbeni seh na 10 lvl:D:o:vik:

Gradbeni seh ja te ne razumjem a mislim da nerazumje ni pola ovih likova...:lol2:
:bum:

fudoATC
08.07.08, 20:29
Imam uslove za rusenje.., tj. glavna zgrada je iznad lvl 10..
Zna li iko koliko bi kostalo resursa rusenje rezidencije s lvl 10 na 0?
Mislio sam da rusim rezidenciju u ovom prvom selu jer su u njemu sva mjesta popunjena.., i da tu izgradim dvorac, a u ovom drugom gdje imam slobodnog mjesta za gradnju da se orijentisem za izgradnju vojske jer imam tu puno, puno zita.. :D

veca_sa
08.07.08, 20:29
Gradbeni seh ja te ne razumjem a mislim da nerazumje ni pola ovih likova...:lol2:
:bum:

glavna zgrada

dbzivo
08.07.08, 20:31
samo da pitam ovdje jer neznam otvorit temu
ova je poruka za floosha
poslao sam poruku multihunteru na speed serveru i on je necita vec 4 dana
ja znam kako je tezak poso multihuntera i nije bit sto ne odgovara
stvar je u tome da znam igraca s 2 acc
to je acc ante i acc lordkik
on mi je sam prizno da su oba njegova acc

3d!s
08.07.08, 20:48
da ne otvaram novu temu...
sta se desi ako rusimo klesara....mislim da se smanjuje "otpornost" gradjevina...
samo da potvrdim.

dbzivo
08.07.08, 20:51
da smanjuje se

bikerboy
08.07.08, 21:07
da ne otvaram novu temu...
sta se desi ako rusimo klesara....mislim da se smanjuje "otpornost" gradjevina...
samo da potvrdim.

upravu si i logično je da će se smanjivat :)

AdmirHD
08.07.08, 21:46
.Moje misljenje ti je da osatvis rezidnciju i drugom selu pravisdvorac.Jer ako srusis rezidenciju moraces praviti dvorac na lv. 15(nisam siguran u ovo nek me iskusniji isprave).;)

necolino
08.07.08, 23:46
za rezidenciju pa naravno da nece nestat selo ,klesar smanjuje se jacina gradjevina