View Full Version : Heroj-bax
Ne znam da li je vec neko otvarao temu u vezi ovoga ali nesto ne stima sa samim herojem na bax-u. 4-6 dana moj herojcek nije dobio niti jednu avanturu, i u razgovoru sa suigracima takodjer sam dobio potvrdnu informaciju da ni oni ih nisu imali... Takodjer se desava da dok je heroj u napadu sa vojskom, da u lijevom gornjem uglu stoji "Heroj je u maticnom selu" ili obrnuto
Svaki igrac 383 avanture da istrazi. Tako da ste vjerovatno zavrsili sve avanture. Sto se tice tog napada, to nema veze sa herojem, tu pise gdje je heroj, u kom selu je nastanisten. Znaci ne gdje se nalazi trenutno, u putu, nego u kom selu.
Svaki igrac 383 avanture da istrazi. Tako da ste vjerovatno zavrsili sve avanture. Sto se tice tog napada, to nema veze sa herojem, tu pise gdje je heroj, u kom selu je nastanisten. Znaci ne gdje se nalazi trenutno, u putu, nego u kom selu.
Igram travian od prvog baxa a to za avanture prvi puta cujem a to na staroj verziji nije imalo veze ali sada na ovoj novoj ti pise "Heroj je u maticnom selu 03" ako je kuci a kada je u napadu "Heroj je na putu. Maticno selo je 03" tako da ima veze :)
I da hvala na ovome u vezi avantura
Lp Prangija Team