PDA

View Full Version : Travian Beyond



vahidfff
23.07.08, 12:56
Evo sad sam na slovenskom speedu isprobao skriptu Travian Beyond i ono skripta je full extra. Olaksava igru 20% ali ne sadrzava nista tipa: automatska gradnja, auto-farming, i svi ostali BOT toolovi. Eh sad mene zanima zasto je ona zabranjena. Znaci gold moze a tool koji olaksava igru ali nema nikakvog direktnog utjecaja na samo igranje ne moze. Imate npr. vrlo popularnu isto text-based online managersku igru Hattrick, na njoj isto tako ima dodatno placanje ali postoje toolovi (znaci slicno kao gold i beyond) koji su dozvoljeni.

Mozda ja nisam dovoljno upucen ali iz onog sto sam vidio na scripti ima bookmarks, ono ispod da se stavi sta mozete graditi, onda KP calculator itd........ To meni ne lici na nedozvoljena sredstva

Ajd ako mi neko moze objasniti..... :confused::confused::confused:

edis_b
23.07.08, 13:01
ako tamo imas skripte znaci da ih koristis i ovdje,, hehe da ovo floosh hoce vidjet

vahidfff
23.07.08, 13:03
ako tamo imas skripte znaci da ih koristis i ovdje,, hehe da ovo floosh hoce vidjet

care ovo je forum, ti ne moras provocirati, ako koristim, otkrice i dati ban

sto mrzim ove kidove sto se kriju po forumu :mad::mad::mad:

hanibal lektor
23.07.08, 13:08
po mom nekom misljenju ona je zabranjena zato sto sto daje neke stvari kao i travian plus

npr : na travian plus mozes da vidis kada ce biti dovoljno resursa kao i na toj skripti ,pa onda ista stvar za kulturalne poene.Tako da ti ono sto bi trebao placati dobijas dzabe i zato je to zabranjeno bez para nemoze muzika

et to je moje neko misljenje

:lol2:

vahidfff
23.07.08, 13:11
po mom nekom misljenju ona je zabranjena zato sto sto daje neke stvari kao i travian plus

npr : na travian plus mozes da vidis kada ce biti dovoljno resursa kao i na toj skripti ,pa onda ista stvar za kulturalne poene.Tako da ti ono sto bi trebao placati dobijas dzabe i zato je to zabranjeno bez para nemoze muzika

et to je moje neko misljenje

:lol2:

eh to je glupo, ne dam im centa

B-Boy
23.07.08, 13:13
moj frend je imao travian neki tu skriptu i imao je onu veliku kartu ! 13x13 (ja mislim ) ! ! !

hanibal lektor
23.07.08, 13:25
eh to je glupo, ne dam im centa

a jbg onda ti fino koristi skriptu i moli boga dragoga da te ne uhvate :spam::spam:

Phoenixich
23.07.08, 13:25
Pa zasto bi te oni pustali da besplatno imas ''Travian PLUS'' kad mogu i naplatiti jer je ta sktipta skoro ista kao i Travian PLUS.

P.S. Ja vidio kod druga :D

vahidfff
23.07.08, 13:31
Pa zasto bi te oni pustali da besplatno imas ''Travian PLUS'' kad mogu i naplatiti jer je ta sktipta skoro ista kao i Travian PLUS.

P.S. Ja vidio kod druga :D

pa bas zato da ne bih placao,
nema prednost u igri nego samo prednost u snalazenju i tome

hanibal lektor
23.07.08, 13:32
P.S. Ja vidio kod druga :D

ma naravno svi smo mi to nekada vidili kod druga :lol3::lol2::lol3:

Im back
23.07.08, 14:03
i ja sam vidio kod svog prijatelja:lol2::lol2::lol6:
Pa zasto bi te oni pustali da besplatno imas ''Travian PLUS'' kad mogu i naplatiti jer je ta sktipta skoro ista kao i Travian PLUS.

P.S. Ja vidio kod druga :D

Beni_fighter
23.07.08, 14:18
e ja nikad nisam ni vidio,niti cu vidjeti,ja sam posten:king::king::king::lol3::lol3::lol3::lol2::l ol2::lol2::lol2:

Grof_Rageer
23.07.08, 17:30
ako tamo imas skripte znaci da ih koristis i ovdje,, hehe da ovo floosh hoce vidjet

kako znas kad nemas dokaze :lol6::lol6::lol6:

_leky_
11.09.08, 21:03
:brao2: