PDA

View Full Version : mijenam acc na bax-u



1mirza
09.08.08, 22:20
mijenjam akaunt na bax serveru za acc sa 9 ili 15 zitnih polja !!

predator2
09.08.08, 22:22
:confused::confused::confused::confused::confused: za što?

1mirza
09.08.08, 22:23
:confused::confused::confused::confused::confused: za što?

za akaunt koji ima 9 zitnih polja !!!

gepard
09.08.08, 22:28
a koliko populacije ti imaš???(i vojske i produkcije)

blublle
09.08.08, 22:31
sta trazis da mi ti ja na biefightu 10 lvl i na gladiatusima S1i s2 PO 6 LVL
I STA HOCES JOS dam ti 260 pop na S3 i na ruskom serveru 35 stanovnika tek poceo server

1mirza
09.08.08, 22:32
a koliko populacije ti imaš???(i vojske i produkcije)

tek je akaunt otvoren! ali ide sve po 162 osim zita 70 a sto se vojske tice ima 32 batinara i mis, a akaunt koji trazim ne treba biti puno razvijen samo da ima 9 ili 15 zitnih polja

edis_b
09.08.08, 22:34
tek je akaunt otvoren! ali ide sve po 162 osim zita 70 a sto se vojske tice ima 32 batinara i mis, a akaunt koji trazim ne treba biti puno razvijen samo da ima 9 ili 15 zitnih polja

jesi smijesan.. pa ko bi ti to dao..ccc

adolini3
09.08.08, 22:36
tek je akaunt otvoren! ali ide sve po 162 osim zita 70 a sto se vojske tice ima 32 batinara i mis, a akaunt koji trazim ne treba biti puno razvijen samo da ima 9 ili 15 zitnih polja

e pa to je super ponuda covjeceeee dacu ti ja svojih 15 polja i jos je sve na 8 tako da se nemoras brinut a mogu ti i otpjevat jednu i jos uzto ispunit i zelju jer tvoj acc toliko vrijedi jaooooo pa budalo vise vrijede 3 naseljenika od tog tvog acc a za 9 ili 15 crop da ne govorim :mad:

1mirza
09.08.08, 22:36
jesi smijesan.. pa ko bi ti to dao..ccc

pa i ja trazim tek otvoreni ne trazim ni ja da nest ....extra

1mirza
09.08.08, 22:38
e pa to je super ponuda covjeceeee dacu ti ja svojih 15 polja i jos je sve na 8 tako da se nemoras brinut a mogu ti i otpjevat jednu i jos uzto ispunit i zelju jer tvoj acc toliko vrijedi jaooooo pa budalo vise vrijede 3 naseljenika od tog tvog acc a za 9 ili 15 crop da ne govorim :mad:

a sta mislis da ja tebi dadnem akaunt na speed tri sela sve na 10 ? :mad::mad:

gepard
09.08.08, 22:40
ak ima croper to znači da ima najmanje 2 sela i več je vredniji od tvog

adolini3
09.08.08, 22:41
pa i ja trazim tek otvoreni ne trazim ni ja da nest ....extra

slusaj ba specijalac
de ti prvo izgradi jedno selo sa svim poljima makar na 8 pa ces imat dowoljno resa da gradis 9 ili 15 crop a kad to izgradis onda ovdje sebi mozes naci polje
http://travian-utils.com/?s=bax&z=393601 :lol::lol:

1mirza
09.08.08, 22:46
e da ti kazem da imam ja acc sa drugom mail adress ali ovo onako beze trazim, a na tom akauntu imam 3 sela sam da ti kazem da ne mislis da sam pocetnik i nemoj se vrijedjat!!!:mad::mad:

majki
09.08.08, 22:52
za akaunt koji ima 9 zitnih polja !!!

imam ja acc 4 sela jedan je crop 9 ( 9 zitnih polja ) sta ti nudis