Citat od stevo gdje to kako sa tim sta *Sve pise* I opomena ti ide!
Citat od dragon 0 glupo je al ajd...:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: *Opomena, nemoj neciji rad vrijeđati, sada ide opomena, al slijedeci put ban*
E jel mogu na ovu mapu da ubacim 2 igraca pa da pregledavam koordinate???
http://i39.tinypic.com/33yj39c.jpg
Citat od Pyranth E jel mogu na ovu mapu da ubacim 2 igraca pa da pregledavam koordinate??? Pa pokusaj, a ja mislim da mozes, i nemoj bezeze pitati, jer te to nista nekosta provjeriti, ako bude ubuduce vakvi postovi ja cu ih DELITAT i :bann: banat Ovo su posljedni opomenuti za SPAM, ako se bude spamalo ide LOCK temi!
Citat od _Mery_ Pa pokusaj, a ja mislim da mozes, i nemoj bezeze pitati, jer te to nista nekosta provjeriti, ako bude ubuduce vakvi postovi ja cu ih DELITAT i :bann: banat Ovo su posljedni opomenuti za SPAM, ako se bude spamalo ide LOCK temi! POKUSAO SAM i nisam nasao nacin kako, pa sam zato ovdje pitao! :mad::mad::mad: Odma se ti ljutis :mad::mad::mad:
Citat od Pyranth POKUSAO SAM i nisam nasao nacin kako, pa sam zato ovdje pitao! :mad::mad::mad: Odma se ti ljutis :mad::mad::mad: Pa eto onda nemoze, al neljutim se nego te opominjem :lol6:
jel vi modovi znate nesto vise o ovoj novoj mapi T3.5
Citat od pirat jel vi modovi znate nesto vise o ovoj novoj mapi T3.5 Nažalost NE, to samo znaju Admini *Korisnik Pirat je opomenut radi spama u temi* Nemoj vise SPAMAT!!! Od sada koga vidim da spama gdje netreba ide mu ban na 5 dana, pa neznam ti da ste mrvicu pogrijesili ili ste pocetnik ide odmah ban na 5 dana :mad:
Forum Rules