imam jedno pitanje mozda je glupa ali evo ukoliko posaljem vojsku kao pojacanje u neki grad i ne opozovem ih u roku 90 sekundi mogu li ih vise vratiti tj. nakon sto stignu tamo gdje sam ih poslao
imam jedno pitanje mozda je glupa ali evo ukoliko posaljem vojsku kao pojacanje u neki grad i ne opozovem ih u roku 90 sekundi mogu li ih vise vratiti tj. nakon sto stignu tamo gdje sam ih poslao
kada u Kovačnica oružja nadogradim katapult da li se njemu povecava jacina napada ili preciznost i vec mogucnost za rusenje zgrade ??
:razmislja: howstuffworks.com
ili mi se cini ili je poglavica promijenio izgled![]()
:razmislja: howstuffworks.com
cemu sluzi ovo pravilo
PRAVILA IGRE TRAVIAN
o §1.5
Ako postoje dva ili više igrača koja koriste isto računalo i igraju na istom serveru, svi tako povezani računi moraju biti navedeni u profilu pomoću opcije 'Korištenje istog računala' (na svakom računu). Zloupotreba ove funkcije je kažnjiva. Po završetku korištenja istog računala potrebno je odmah unijeti promjenu u profilu računa.
menes u optuzili za multiakaunt, jer mi nisu uvazili ovo pravilo, i banovan sam ono bas momacki :chainsaw:
a što ovi skaču: :spamfamilija:
pa služi upravo tome da ne bi bilo multiakaunta. ako se dobro sjećam, stoji još pravila vezano za to, kao to da se ne smije ulaziti istovremeno na dva ili više akunta kod korisnika istog kompjutera (preko različitih browser-a), oko razmjene resursa pravila, itd.
razmisli jesi li prekršio neko od tih pravila, i naravno, odgovori sebi na pitanje je li to bilo baš korištenje kako je navedeno u pravilima (znači, svaki akaunt vodi jedan igrač, a ne da jedan igrač koristi više akaunta).
93% mladih danas ne zna matematiku, ako si u preostalih 17% stavi ovo u potpis :morgen:
da li mogu staviti na prodaju resurse osobe kojoj sam pozer i onda sa svoga acc da ih kupim da li cu za to dobiti ban