Ako je neko skatan ne znaci da je los igrac.I sam znas da se kataju i oni top igraci.A to sto ti nisi nikad skatan-svaka cast,mozda da igras na nekom jacem serveru okusio bi i to
Joooj nervozni nesto si mi plaho nervozan.Nevalja ti to,znas li ti da se neuroni(celije nervnog tkiva) ne mogu regenerisat,jednom ode i gotovo.Vjerovatno si moj prethodni post shvatio kao neku prijetnju.Boze sacuvaj,nikom ne prijetim vec sam ti samo htio da ukazem da razmislis kad o nekom nesto pises,ako ga ne poznajes najbolje.I da,ja ovaj server nisam uopste i igro tako da tvoja konstatacija o tome da sam katan automatski pada u vodu(trebo si razmislit prije nego sto si to napiso)
Odustajem,ne mogu im objasnit.Dzaba se trudim![]()
War Machine®
E moj drug necu da se zamaram oko tebe....Nisi vrijedan toga vjeruj mi ne volim pametologe sa foruma i sile koje su samo na forumu junacine...Ovaj jafa ili kako ga vec zovete je dokazao svoju igru stoga se ni ne trebate truditi da nam objasnite neke stvari stvarno nije potrebnoA to sto ja nisam katan je nesto sasvim drugo a ne da li sam ja klikao na nekom jacem ili ne (sto ne znaci da me neko ne skata nekad) za vas je i ovaj ba3 bio prejak zato sad fino lagano razguli sa ove teme foruma jer nije za vas
![]()
Last edited by Dexteer; 02.05.13 at 22:41.