Vrećica lopova, dakle ovih 10% bonusa djeluje samo na vojsku s kojom je heroj ili za cijelu vojsku?
Namjeravao sam uzeti jedan 15c u blizini, drugi igrac stigao je do njega prije. Htio sam ga katati, ali je dobio ban, i pod njim je vec cca 1 tjedan. Ima li neki period nakon kojeg ako se igrac ne javi MHu brisete nalog ili takvo sto?
Jedno pitanje.
Zasto nema Bajramskog primirja nije bilo ni za prosli evo ni za ovaj..sta je u pitanju.????
Zbog tehničkih problema nije moguće postaviti primirje, ne samo bajramsko, nego i bilo koje drugo, ako se problem ne ukloni, primirja neće biti ni sa božić, možda čak ni za novu godinu. Programeri TG-a rade na otklanjanju problema, ne postavljamo mi primirje, nego TG, tako da mi radimo sve što je u našoj moći, a to je da vas obavijestimo.
Kada se resetuje statistika tj. kada se dobijaju medaljekojim danom i u koliko sati sad sam medju top 10 ali brzo bi me mogli prec pa zato pitam tek poceo igrat
prije 3 dana xD valjda mi se blizi medalja
![]()
Daj ba ljudi sta je ovo , 99 puta sam se registrovo na 99 emailova i nece da mi jebeno posalje aktivaciski kod na email :SSS, mislim na novi server koji je poceo, probo sam, gmail. yahoo, outlook svee zivo i nigdje jebenog emaila, dok vidim da broj clanova na serveru raste ?!, jel to neka prevara il sta vec :S