Ko to nudi gold ?
Bolje uplati ovim Traskonovim slugama da još šta naklikaju da poglavicu mogu branit. :bup:
P.S. Je li ovo tatica zaboravio šifru od naloga na forumu, pa se ne javlja ? :razmislja:
Ko to nudi gold ?
Bolje uplati ovim Traskonovim slugama da još šta naklikaju da poglavicu mogu branit. :bup:
P.S. Je li ovo tatica zaboravio šifru od naloga na forumu, pa se ne javlja ? :razmislja:
Uh sto se nekad na ovim forumima spamalo, izgleda da ce i ovdje bit vatre hehehehe
pozdrav svima.
F-B-M
http://www.travian-reports.net/ba/report/14095075387
Svaka čast BubiLi na usjecanju 4 napada, vjerovatno je slijedila savijete od Poglavice Traskona iz kružne. :predaja:
Posljednji put sam ovakve fejkove na ba serverima vidio na prethodnom baxu, a prije toga vjerovatno prije jedno 4 godineZa ovakvo nešto svako bi trebao da čestita bio saveznik ili ne
Možda bi se ipak isplatilo malo aktivirati na ovom serveru, čini mi se da zabava tek počinje, a krop koji imam i nije tako loš...
![]()
bax - Zvjerkić;
Ajde Zvjerko ima vremena. Samo me strah da kolege sa suprotne strane ne posustIanu pred pritiskom, a ne bi trebali, jer im Poglavica šalje logove od Inapada samo kad uredno prođu, do čeg je il’ do Poglavice što je "zaboravio"
Il ga je strah da mu sluge izgube moral kad vide tabanje. :razmislja: