ajd laganini ti jos jednu kahvicu da dodjes sebi malo... pogledaj ko je 1 post postavio a ko se ukazao 2 mjeseca nakon toga...:edis:
ajd laganini ti jos jednu kahvicu da dodjes sebi malo... pogledaj ko je 1 post postavio a ko se ukazao 2 mjeseca nakon toga...:edis:
migvulj
ma jok, to je nakon sto ste me Garda izbacio iz ally a dok si ti jos bio SG-ovac... si se konsultovao za NNP il sacekat ces jos malo..??
migvulj
zato Ti ne volis SG a sta bilo nisi bio dovoljno dobar ili si hteo prevuci SG pod okrilje DPK-a nisam upucen,za NNP ti ne brini sve sredjeno,kad Vi mozete imat saradnju sa vise od pola mape pa mozemo i Mi jedan mali precutni NNP,cega se bojis pa nismo od Vas trazili ne brigaj nece mnogo boleti
nisam bio dovoljno dobar.... pa me izbacise, stash, tako mi grah pao...
i..ponovo mala napomena:"Izdaja je oblik prijevare. Izdati nekoga znači iznevjeriti nečije povjerenje, nečija očekivanja u lojalnost ili povrijediti interese grupe kojoj subjekt pripada. Najčešće uzrokuje jake osude i nije omiljena ni među onima kojima ide u korist. Kroz povijest izdaja je smatrana jednim od najgorih činova koje osoba može učiniti za grupu kojoj pripada (državu, narod, pleme, vojsku itd.) i uglavnom se oštro kažnjava"
:tnx:
migvulj
jaa..?? sto bi ja to radio..??? :music:
bezze skroz... pa vi ste sami sebe kaznili...imal vece kazne od prefiksa "izdajica"...
bjez ba nervoza, neozbiljan si totalno... :razmislja:
migvulj
boze sacuvaj... bio i ostao coek do kraja.. pa ja imam obraz a ne djon... :rolleyes:
Izdaja je oblik prijevare. Izdati nekoga znači iznevjeriti nečije povjerenje, nečija očekivanja u lojalnost ili povrijediti interese grupe kojoj subjekt pripada. Najčešće uzrokuje jake osude i nije omiljena ni među onima kojima ide u korist. Kroz povijest izdaja je smatrana jednim od najgorih činova koje osoba može učiniti za grupu kojoj pripada (državu, narod, pleme, vojsku itd.) i uglavnom se oštro kažnjava"
:citaj:
migvulj