Ma koja Rusija hahahahha nemoj me nasmijavati. Tako to treba, bum pa u celo a ne ko vasa Rusija...
I nisi dobro mislio i niste nesto jaci samo vas vadi taj golder jbte on platu dade za ovo ahahahh...
Okupio pola servera i djaba mu opet....
Sijete nas naravno, ali niste ni bolja ekipa ni bolji igraci
Samo je Rusija bolji golder...
Ja izvuce trecinu njegovog ofa za 50 golda,:O
Last edited by sani1; 06.11.15 at 13:13. Razlog: Pare,pare
Snasli ste se bolje to stoji.Ali pruzamo i mi otpor kakav takav.Mogu isto reci da je za ovu verziju jako bitna stvar sto vise igraca i tu ste se bolje snasli... Sve je na vasoj strani, ali igramo se i misto je najbitnije. Nismo preoptereceni, bar koliko ja mogu da primjetim.
A to za Rusa a LAZESSSS hahah
P.S. Koliko ga je kostalo prikljucivanje 200 golda hihi
Ja prvi put igram ovu verziju i zadnji, gdje god od sada kad se regam i ugledam ovaj kotao, odmah pokrecem brisanje hhh
Last edited by sani1; 06.11.15 at 13:45.
pricajte sta hocete,al ova verzija je odlicna..mnogo dinamicnija u odnosu na ostale...cak(po mom misljenju) bolja od speeda
Jedina zamjerka je sto je preskupo pa neko sa mnogo golda pravi bas,bas preveliku razliku u startu
Realno ,u nastavku bi trebali ovi sa manje golda da izbacuju vece cifre pa ocekujem i jaci otpor SH.
A retoricko pitanje stoji:je li pobjednik onaj sto osvoji ili je gubitnik onaj sto se uvalio 2000 eura za server?(moze li bili i jedno i drugo?)
A vidila sam :( I mene su tvoji katali 4 vala... gore u Carthagu... Ja pobjegla sa speed-a da mogu spavati a naletjela na propale speed-ovce na sporom. Ne znam spavaju li ti propali ikad ili im je to profesionalna deformacija ahaha. Valjda pop... prosli bax pa nasli ljude na sporom maltretirat u 4-5 ujutro da se dokazu sta li![]()