Reci ti njima mate, a sto se prozivanja da nista uradili nismo tice, sta ste to VI IKAD URADILI?
Velikim slovima da se naglasi kako ste niko i nista, gubite sela od igraca koji imaju 3 sela zajedno, sto je tuga, sonbrero-golober je isao sa samo 2 napada, jedan samo macevima deugi adminom i opet vam nije bilo jasno...
Jos jedan uzet server kako ono ti kazes? LA GA NO
Ljubi general, instrukcije ponedeljkom u kasnim vecernjim satima
S
Last edited by S4Le; 22.07.16 at 16:12.
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hrx - Haile Selassie, bax - King Kong
nedostaje nam svima, tad je bar na forumu bilo zanimljivo i klocevi su znali gdje im je mjesto
edit:
mada znate sta, i ja bi govorio da nije off selo da ovako izgleda
http://prntscr.com/bw5f0f
lp
Last edited by S4Le; 22.07.16 at 16:14.
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hrx - Haile Selassie, bax - King Kong
Nema sta, zaostrilo se i na forumu.
Barem nama ne moze niko reci ni da nismo napadali il branili se. A bit ce jos svasta.
Elvir
HAHAHA imamo vise deff poena sto su nas Aliensi udarali prilikom preuzimanja sela di nije maknuta vojska, nego od Wara kojeg tabamo citav server![]()
RS1 Nikola-Terrors,RSX Nikola-Terrors/4glory/N.R,comix Nikola-Terrors,BAX beli70
Ako se za mene moze reci da dosadjujem, sta tek onda da se kaze za tebe. :-P
A nismo mi glupi, vec smo mi sami predlozili da tako odradimo. Cim dodjem za comp saljem ti i prepisku od prije 2 mjeseca.
A ne znam od koga smo se branili, imamo i mi nesto deff poena. Na moju ally mislim.
Elvir
Stanje na serveru i dalje isto. War je iznad svega a Mato iznad njega. :bup:
Mato i ovaj advokat mu i dalje ne kontaju da , ako zelis da se ku*cis, prvo moras imati cime da se ku*cis
Vazda war ovo war ono a akaunti napravljeni prije 10 dana im otimaju off sela ahahaha
noz od ptice,karakondzulin noz,noz od malog