Citat od
aqua
Svaka čast zombiju na off-u, svaka čast akcijama, svaka čast organiziranosti saveza i ekipe. Svaka čast onom igraču na rimskom off-u koji me je napao u GG i pobio mi večinu off-a. Nikad nisam imao problem čestitati ljudima koji igraju časno, koji se ne boje, koji ne kalkuliraju i ne ušupkavaju se. Svaka čast na pobjedi na serveru. kako kaže šejtanov ratnik, tko prvi dođe do 100 je pobjednik i to je istina.
Samo nikad ali nikad neću čestitati igraču poput tebe, koji te napadne u suport sela i sruši skladišta ili silose. O junačino travijana, o tebi će pisat bajke i psalme nakon ovog servera. Ajd da je sredina servera, ajd da ima smisla. Nego 3 dana pred kraj rušiš silose i skladišta. Jad i bijeda, dno dna. Ajd da imam WW, pa da me to usporava ali ovako. Pih
Kako ne kužiš da mi možeš srušiti sva skladišta, sve silose po suporima jer više nije bitno.
Samo koliko igračima moraš biti da nisi imao muda doći u GG, nego kataš suporu silose i skladišta.
pa sve zajedno imam sada 50k deff-a kojeg sam napravio. Očeš ti slikam. Oklopi su na 5. O junačino traviana.