gle elvire cestita na pobijedi a prije toga napise uvrede o prevarama...citiram tekst od back in time:tko nije očekivao ljudski šljam na ovom serveru, fulao je server... svi znaju tko su i šta su zombi,vaha i ostale spodobe, bar što se tiče ljudskih osobina.....jel u redu da se takvo sto pise?
cuj stoji da ste pobjedili i sve, nije upitno samo nemzete bas reci da ste sve rasturili evo kod mene u savezu bar 1m deff-a evo meni od jucer crkava i imam bar sada 200k... to sto smo se mi igrali sa drugima a ne sa vama to je druga stvar.... ali da su me neki savezi razocarali jesu, i to jako....
Ja dijelim djelomicno takva razmisljanja, ne bi rekao nikome da je sljam, ta imena zadrzavam za sebe, al svi znaju da najgori sljam od igraca igra na balkanskim serverima. Ljudi bez morala i casti, ne znaju ili nece da vode posten rat. Jest ovo igra, al bilo koja igra da je u pitanju, gdje su potrebne neke strategije, je nekakva preslika stvarnog svijeta. Hocu da kazem, ko je sljam ovdje, sigurno je i u pravom zivotu. :-)
Stvar je u tome da su oni dosli dosta dobro organizovani, a ostali su bili razjedinjeni. CPB je dosao sa standardnom ekipom, mi (OGP) smo dosli dosta oslabljeni u odnosu na prosli server. R je novi savez, barem meni, nisu mi poznati kao ally, pa i nisam znao sta ocekivati od njih. SIPA je defferski orijentisana. Poenta price, je da smo mi ostali vecinu servera vodili medjusobne i bespotrebne ratove. Niko od nas sam nije mogao pobijediti WAR, barem ovaj server. Poklopilo im se dosta stvari, i za pobjedu i treba se poklopiti. U dosta slucajeva nije dovoljna sirova snaga. Meni samo smeta bespotrebno hvalisanje pojedinih igraca.
sta pricas ti sad hrx 3 deffera na hrx su imala deffa koliko imaju oni u ww- sad nemoj lupati
lp