ovakav komentar ne razumijem, odmah mi je jasno iz njega da nisi na nivou.
Kada se pogleda war ( war, ak47, war w, warak47, koliko vidim to je sve jedan savez) trenutačno dominira serverom, lijepo se na mapi vidi da su cjele minu minus samo njihove, u startu su očistili kojekakve lzn, kiwi i sve te nekake saveze i sami su ostali na toj poziciji.
Od artova su najviše i najbolje pokupili, a da nije ono kao artovi su bili do njih, što sam vidio na forumu 4 su ukrali od drugih.
Bit ove igre jest fejkanje i udaranje protivnika s minimalnim gubitcima, i odrzavanje, povečavanje offa kako ide kraj servera i onda ideš ondje gdje ima deffa i to znaš, na ww, samo da mi je vidjet budalu koja ide s nor. 50 k batina i 20 k tv na selo gdje zna da ima 100 k deffa, e to je amaterski. Od supporta se živi oni su motor svakog računa i svaki uništen support je golem gubitak pa čak i kada imaš 15 sela, a vidimo da je igraču i više nego prepolovljen uz nikakve njihove gubitke. Respect od mene.
Posebice respekt za otimanje ovog off sela, a već sam vidio i prije par off sela je oteto od strane sila osovine.
kada se pogleda malo statistika isto war dominira, od popa, napada, pa čak i deffaju odlično, jer ne vidim nigdje gubitke, a o pljački ne treba ni govorit, oni opljačkaju 5x više nego svi mi zajedno. Od 10 pljačkaša war ima 7, 8. Od milijarde opljačkanih resa sedmično, war 800 miliona.
I ne može nitko da kaže da nije tako, iskreno volio bi biti jednom član war - a ali zbog svih tih priči o njima i nekakvom diktatorskom vodstvu i bahatost u drugu ruku to i ne želim, zato klikam u miru daleko od njih i gledam situaciju. Ajmo jako, idemo se igrat.