Istjeran znaci izbacen na silu a to nije bio slucaj s obzirom da mi je ponudjen nazad acc , dualstva na puno war acc i sale me zva natrag . Naravno po meni najveci warovac Bojan me isto zva natrag tako da si nebitan mali covjece
Istjeran je poprilično isto kao i izbačen. I da ne počinjemo opet raspravu svi znamo da si upropastio nekoliko accova i naštimao banove nekima. Niko te nije zvao i niko na skypu nije imao lijepe riječi o tebi. To što si ti sebi umislio, ili pokušavaš da slažeš nekome, stvarno ne razumijem... Čak si i po hr forumu pisao kako te želimo nazad, a zapravo ljudi nemaju ni jednu lijepu riječ o tebi.
"Skatani i poraženi pokušavaju da objasne kako su pobjedili"
Rook ne konta sprdnju ocito i shvaca sve zaozbiljno
Vodio sam vise puta war nego itko .
Upropastio acc ? Tako objasnjavas da nakon mog odlaska acc se nije maknuo ni 100 popa u 30 dana igre . Veoma zanimljivo
Necu se svadjat s tobom jer si nebitan , prvi put se culo za tebe kad si mene krenio pljuvat po forumu
Tačno tako. Prvi put je tada jer ja nisam kao ti da se javljam za svaku sitnicu. I počeo sam da odgovaram na tvoje postove kada si ti pokazao svoju kulturu psovanjem i prijetnjama da ćeš me naći i slomiti noge. Toliko o tebi...
Ti si njemu naštimao ban, izgubio je volju za igrom i sve što je uradio je vraćanje njiva u cropu napravio rute za WW kada je stgao i onda je ulazio jednom dnevno na acc. Tvojom krivicom. Sve što je on tražio od tebe je da igraš. 7 dana te molio ili da igraš ili da mu kažeš da nećeš pa da traži nekog drugog. Zavlačio si ga i onda unazadio banom. I ti si to uradio svom igraču iz svog saveza koji ti toliko voliš i cijeniš? Svaka ti čast.