E da zaboravio sam reci sto se tice zene moja je uvijek zadnja, neki dan me je cak klececi molila....... da izađem ispod kreveta da se ona ne bi morala zavlaciti.....
Zelio bih da cestitam sebi glavnom i odgovornom u savezu ALIENS na besprekorno odradjenom serveru. Jbg ne moze to svako. I zelio bih da se zahvalim Bojanu mom personalnom robu na dobrom radu. I ostalim igracima iz grupe Deferi naloga Bahato oni su mi dali najvise savjeta koje sam uvazio i sproveo u djelo. Takodje znacajno je spomenuti Saleta jer ce on sig ovo citati i poruciti mu da se moglo i bez njega i da se dzaba cimao jadan![]()
ex bax – g&br,BOSANSKI RATNIK, ex bax/rsx – AGRICOLA TEAM, ex rsx – BamBam, ex hrx - Haile Selassie, bax - King Kong
dvije, opa dobar, hahahahahah ja uvijek kada trazim pivu dobijem pusu, hahahhahaa
Navaho (Marvel Comics) checking in, not quite impressed![]()
Dr. Deepinside [hrx 2016] / naty [ukx 2017 prolj.] / Tauer [bax 2012 lj.] / constantine [hrx 2015 zim] / Marvel Comics [bax 2017 prolj.] / Dr. Orgazem [nlx 2017 lj.] / LeGenDs-TeaM [tournament 2013 int] / Immortals [bax - 2012.]
Dr. Deepinside [hrx 2016] / naty [ukx 2017 prolj.] / Tauer [bax 2012 lj.] / constantine [hrx 2015 zim] / Marvel Comics [bax 2017 prolj.] / Dr. Orgazem [nlx 2017 lj.] / LeGenDs-TeaM [tournament 2013 int] / Immortals [bax - 2012.]